Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt olyan nehèz manapság az is hs valaki csak nornális szextársat szeretne találni?
Véleményem szerint a nőknek, lányoknak ebben az esetben is könnyebb dolguk van. Én férfiként szeretnék már egy ideje egy ilyesmi, lazább kapcsolatot, de elég esélytelen.
48+Ffi
Szerintem a nőknek sem könnyebb.Főleg ha elhatározása alapján Neki kell "keresnie", kezdeményezni. Az más, hogy egy ilyen közeledést elfogad vagy sem, de megfelelő partnert keresni nem egyszerű.Főleg ha konkrét elképzelése van arról,hogy milyen pasit is szeretne. Itt nem törvényszerű a külsőre gondolok, az egyértelmű,hogy olyat, akihez vonzódik.Viszont ha olyat keres aki egyedülálló/kapcsolatban van/, közelben/távolban él,intelligens, megfelelő egzisztenciával bíró, aki tudja fedezni pl. a találkozók költségeit, már nehezebb.
Nem kerestem szexpartnert, de volt ilyen pasi az életemben.Nem tudnék válaszolni arra,hogy több pozitívumot adott-e az a kapcsolat, vagy több bonyodalmat a lelkivilágomba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!