Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy multinal dolgozó mérnök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy multinal dolgozó mérnök fiú és soron dolgozó lány hogyan kezdemenyezek?

Figyelt kérdés

Na szóval van egy lány aki tetszik de ő a soron dolgozik es nem tudom hogyan menjek oda hozzá flörtölni stb...

Ti hogyan csinálnátok

Ui:annyit még erdemes tudni a lanyrol h valoszinuleg sorvezetoi pozicioban van ott mert az o koponye zold(nalunk az egyszeru operator kopenye feher a sorvezetoe meg altalaban zold)

2021. dec. 30. 09:52
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
62%
20. Pontosan. Ezért sem értem. Nekem volt 2 mérnök ismerősöm, akik frissen végzettek az egyetemen, próbáltak parancsolni az 50 es, soron dolgozó operátoroknak, akik sokkal jobban tudták a folyamatot, mint a zöldfülű 25 éves mérnök. 1 év után felmondott ott a srác.
2021. dec. 30. 20:13
 22/48 anonim ***** válasza:
69%
srácok
2021. dec. 30. 20:14
 23/48 anonim ***** válasza:
14%
Az irodista mérnök az más kaszt. Nem termelő munkatárs. A frissen végzettek pláne nemtudják hol a helyük. Azért az vicces, amikor egy több éve ott dolgozó munkatársnak lejön egy új irodista csipás gyerek észt osztani. :D
2021. dec. 30. 20:27
 24/48 anonim ***** válasza:
65%

Azért az vicces, amikor egy több éve ott dolgozó munkatársnak lejön egy új irodista csipás gyerek észt osztani. :D

Ők mondták, h más, modern szemléletük van és próbálták azokat rávenni erre, de nem ment.

2021. dec. 30. 21:04
 25/48 anonim ***** válasza:
56%

Én még a gyakorlatomat töltöttem gyárban, de szívesebben voltam lent, mint az irodában, mert ott sokkal jobb fejek az emberek.

Mivel nem volt megmondva, hol lehet, fogtam magam és reggeltől a munka végéig ott voltam a sornál és ott dolgoztam, terveztem-olt oda beosztva mérnök is, ő is teljesen más-normálisabb figura volt.

Aztán a többi, akik az irodából havonta 1-2-szer jöttek le, meg voltak sértődve :D

2021. dec. 30. 22:13
 26/48 anonim ***** válasza:
79%

Én is multinál kezdtem, nem összeszerelő, hanem betanított CNC gépkezelőként onnan, hamar előrébb léptem. Azért a mérnök tervez, sok 0.darabot gyártottam/gyártattam le. Bár ő tiszta ruhás diplomás ember volt én olajos munkásruhában. Amikor 0. darabot gyártottunk, volt hogy én szinte utasítottam a mérnököt hogy ezt vagy azt hogy tervezzen a gépekhez alkalmazkodva. Nem akarom ennek a kifejtésével húzni az időt.

Hát talán tanácsot kérnék a lánytól, hogy mit lehetne dolgozó barátabbá tenni. Ha sv ő felel 10-20emberért.

2022. jan. 1. 14:19
 27/48 anonim ***** válasza:
69%
26-az a mérnök vagy kezdő, vagy benyalós lehetett. Egy jó mérnöknél ott kezdődik a tervezés, hogy ismeri a rendelkezésre álló gyártástechnológiát, és figyelembe eszi, mikor tervez. Összevissza rajzolgatni a hülye is tud.
2022. jan. 1. 14:24
 28/48 anonim ***** válasza:
83%

OFF: Ezt bírom ezen az oldalon. Megkérdezi, hogyan kezdeményezzen egy lánnynál. Ti meg arról vitatkoztok, hogy mit csinál egy mérnök. :D Bírnám, ha az apple.com on a gyik be Spagetti recept lenne, kb ennyi értelme lenne. :D

ON:

Tök mindegy, hogy mit dolgozik, már a 20 méterre tőle lévő ugyanazt a munkát végzőtől is különbözik a személyisége, biztos tanács nincs. De egy sziával mondjuk kezdhetnéd, ebédelhetnél vele. Haza felé szóba elegyedhetnél vele, hogy milyen volt a napja. Valami ilyesmi megközelítés sokkal személyesebb lenne. Őszintén közölni az ismerkedési szándékodat. Nem rögtön valami kamuval kezdenéd, hogy érdekel az alatta dolgozók sorsa. :D

2022. jan. 1. 19:27
 29/48 anonim ***** válasza:
54%
28 Talán a problémára a megoldás nem csak 1 db egyszerű válaszból áll főleg akkor, ha valaki beír egy olyan dolgot, ami a valóságtól eltér. Ilyenkor nem árt helyrerakni a dolgokat függetlenül attól, hogy továbbra sem érkezik érdemleges válasz. Az a szomorú, hogy ezt is meg kell magyarázni egyeseknek. :( Meg azt ne hidd, hogy az oldal népszerűsége abban rejlik, hogy megválaszolják mennyi 2+2.. A te válaszod is annyit ér, mint egy lepkefing.
2022. jan. 1. 19:46
 30/48 anonim ***** válasza:
69%

Nyilván az kell neki tudnia, hogy meghódítsa a soron dolgozó csajt, hogy mit csinál a jó mérnök :D Igazán értelmes és tartalmas választ adtál neki, biztos sokat segítesz vele. :D

Ha nincs igazad, akkor meg már jön a személyeskedés, hogy lepkefing válasz, meg ilyenek. Ha te mérnök vagy akkor gratulálok hozzá.

2022. jan. 1. 21:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!