Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ugye nem illetlenség vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem illetlenség vagy tiszteletlenség ha például az utcán, a boltban, vagy esetleg a plázában sétálva odamegyek megszólítani a nekem tetsző lányt?

Figyelt kérdés

Természetesen nem "szia iszunk egy kávét", vagy "szia jössz dugni" szöveggel próbálkoznék.

Illetve tiszteletben tartom, hogy ha valaki azt mondja, hogy nem, vagy elküld a francba, hiszen nem tetszhetünk mindenkinek, ha nem hát nem, legalább megpróbáltam.

Természetesen nem "csajozási" szándékkal mennék be ezekre a helyekre, de annyiszor volt már olyan, hogy valaki megtetszett séta közben, esetleg a másik fél is észrevett és mosolygott rám, de nem mentem oda, és nem akarok majd öreg koromban azon gondolkozni, hogy milyen töketlen voltam, hogy még meg sem próbáltam ilyenkor az "esélyeimet".

2021. dec. 29. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Nem gaz.

Nekem tegnap egy pasi integetett a villamosttrol,miutan jol megnezegetett,ahogy alltam a peronon! Integettem a baratnoimnek,akik felszalltak.

Tokjo volt,vicces! Orultem neki!

2022. máj. 2. 16:25
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

“ Rá kell menni, mert másképp nem lesz nőd!”

🤣🤣🤣🤣🤣viccesen irtad ezt😄

2022. máj. 2. 16:26
 13/13 anonim ***** válasza:
91%
Igazából az a gáz,ha ugyanabban a boltban/plázában annyiszor próbálkozol ,hogy az ott dolgozóknak feltűnik.
2022. máj. 12. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!