Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nem-jóképű pasi az ki van ütve a nyeregből Magyarországon? Amikor külföldön meg nem így van.
Külföldön élek 4 éve, több munkahelyen és több városban is éltem, és persze otthonról is van vagy 1000 ismerősöm, de amit látok facebookon az döbbenet. A magyar ismerőseim közül csak a jóképű pasiknak van párkapcsolata, illetve a nő ismerőseim csak jóképű pasival jönnek össze. Ellenben itt Nyugaton, német nyelvterületen nem ezt látom. Sok kifejezetten szép nő is összejön átlagos vagy átlag alatti külsejű pasival, és még ki is posztol vele közös képeket. Itthon ez kb. még ciki is lenne, még egy csúnya nőnek is, ha nem kifejezetten jóképű pasival lenne együtt.
Ez népbetegség, vagy mi ez ami otthon van? Miért csinálnak ekkora presztízst a férfi külsejéből? Talán azért mert olyan szegény ország, hogy ha pénz nincs hát keresni kell valami mást amivel fel lehet vágni?
20-as
Én értem a barátnőd és sokan vagyunk így szerintem. Nekem volt magyar barátom, de az a kapcsolat sosem lesz olyan mint egy külföldivel. Nekem egyszerűen unalmasak a magyar férfiak, egyszerűek, hozzák a tipikus magyar mentalitást, amire én személy szerint nem vágyom, gondolom a barátnőd is így lehet (éltem külföldön is, a baráti társaságom nagy része sem magyar), arról nem is beszélve ha külföldre akarsz költözni akkor magyar férfival nehéz, mert ők nem akarják az országhatárt sem elhagyni sok esetben. Egyébként nem minden párkapcsolat ér úgy véget, ahogy a te barátnődnek, én ismerek pozitív példákat is bőven, de vannak negatív példák is, igen. Jól kell tudni választani.
Most saját példámból kiindulva:
Megszülettem ebbe az országba, ennek az országnak a nyelvét beszélem. Itt értetem meg magam a legkönnyebben. Nem mindenkinek van jó nyelvérzéke, hiába tanultam angolul, hiába voltam 5-ös belőle, még se beszélem a nyelvet úgy. Hallás utáni értésem meg egyszerűen pocsék. Nem értem meg annyira, ha hozzám beszélnek.
Nem is vagyok szociális, szóval alapból se vagyok társasági ember (a megértetést arra céloztam, hogy ha valamit meg kell csinálni, akkor eltudom intézni).
Illetve én nagyon idegennek érezném azt, hogy külföldön éljek, egy külföldi országban. Szerény anyagi háttérrel rendelkező szüleim voltak, szóval mondhatni egész szegényes életkörülmények között voltunk, csak apum dolgozott, így azért ez a -95-ös évekbe, de még sokkal később is, megélni csak 90k fizetésből nem volt egyszerű. (Egyébként több pénze volt apámnak, csak mániája volt félre tenni mindig arra, ami neki éppen kellett, ránk alig gondolt).
Engem nem volt az anyagias világ. Persze, örülnék egy jó számítógépnek, mert gamer vagyok, de azért hogy sok pénzt keressek külföldön, nem látom értelmét.
Az a nagy tapasztalatom, hogy aki megteheti, hogy nagy lábon éljen, még azok se tudnak kijönni abból a pénzből amit megkeresnek. Gondolok itt arra, hogy van aki megkeres havi 300-400 ezret, és ennek a háromnegyedét ugyan úgy elveri, mint akinek max van 100 ezer forintja. És tuti, hogy csomószor tök értelmetlen dolgokra költik el a pénzüket. De hát ebbe nincs beleszólásom ugye, mert az ő pénzük.
22-es
Van igazság, amit mondasz. Ami a kulcs ebben, hogy aki külföldi párt választ éppen azért választja, mert a magyar mentalitás, attitűd nem vonzó a számára. 30 év alatt volt lehetőségem megismerni magyar férfiakat is és külföldieket is, teljesen más az attitűd, a közös hangot jobban megtaláltam a külföldiekkel mint a magyar férfiakkal, ez személyiség kérdése, engem egy magyar férfi sem fogott meg igazán sosem. Én vállalom, hogy nekem a magyar attitűd nem vonzó. Azt, hogy mások miért választanak külföldi párt nem tudom, sokan lehet pénz stb. miatt, az az ő problémájuk, dolguk. A külföldi férfiak sem tökéletesek, de itt nem arról van szó, hogy azok lennének, hanem az attitűd az ami személy szerint számomra vonzóbb és ennyi.
Egyébként nem csak a férfiak, hanem a magyar nők sem akarják elhagyni. Legtöbbször amikor megtudják, hogy külföldön élek és nem is nagyon tervezek hosszú távon Magyarországba, akkor ejtenek, a legtöbb magyar nőnél ez kizárási tényező. A többség csak akkor hajlandó ebbe belemenni, ha ő otthon lenne és nem kellene semmit csináljon, de én kint lennél és küldeném neki haza a pénzt.
Persze, persze 😄😄😄
És pont azok a lánykák akik panaszkodnak, hogy mennyire nem támogatják az európai férfiak a feminizmust hozzámennek egy vallásos muszlim afgán vagy arab férfihoz.
Ne általánosíts, nem minden kelet-európai ilyen. Ha gond nélkül hozzámennek olyan muszlimokhoz mint az afgánok akkor aligha hiszem, hogy majd mi magyarok pont primitívebbek lennénk, mint a pár éve egy pastu zsákfaluból megszökött majd befogadott afgán kecskepásztor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!