Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nem-jóképű pasi az ki van ütve a nyeregből Magyarországon? Amikor külföldön meg nem így van.
Külföldön élek 4 éve, több munkahelyen és több városban is éltem, és persze otthonról is van vagy 1000 ismerősöm, de amit látok facebookon az döbbenet. A magyar ismerőseim közül csak a jóképű pasiknak van párkapcsolata, illetve a nő ismerőseim csak jóképű pasival jönnek össze. Ellenben itt Nyugaton, német nyelvterületen nem ezt látom. Sok kifejezetten szép nő is összejön átlagos vagy átlag alatti külsejű pasival, és még ki is posztol vele közös képeket. Itthon ez kb. még ciki is lenne, még egy csúnya nőnek is, ha nem kifejezetten jóképű pasival lenne együtt.
Ez népbetegség, vagy mi ez ami otthon van? Miért csinálnak ekkora presztízst a férfi külsejéből? Talán azért mert olyan szegény ország, hogy ha pénz nincs hát keresni kell valami mást amivel fel lehet vágni?
13 Folyt. Én 2011 óta élekNémetországban. 1. munkahelyemen vagyok.
4 év több munkahely, több város. Egy lakásváltás alhangon 5000 euró Persze többször 4 év alatt.
14 folyt.
Ha egyszer eljönnél Németországba megtudnád, hogy Magyarországon 100x könnyebb csajozni.
1. Nyelv folyékony.
2. Nincs 5 millió főleg férfi bevándorló konkurencia.
Dehogy könnyebb 😄😄😄
A budapestieknél (akik között számos vidékről felköltözött is van) beképzeltebb és "ki vagyok mi vagyok"ibb nőkkel nem találkoztam. Talán a lengyelek, akik hasonló mentalitásúak.
Nekem 5 év elég is volt Magyarországból. És az az 5 év alatt egyszer nem adott egy magyar nő sem esélyt. Míg máshol erőlködés nélkül összejött több párkapcsolat is. A leghosszabb egy német nővel volt.
Ez nem kamu, személyes tapasztalatok. De a pontozókommandót mondjuk aligha érdekli ez.
15
Persze.
Az egyetlen gond, hogy soha nem jártál Németországban. Pl: mondj szép városokat amiket érdemes megnézni.
Szerintem a rossz ndvelés is benns van. Sok magyaf kislányt már eleve pénre hajtásra és számításra nevelnek, meg hogy házasodjon jól.
Németben tuti nem ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!