Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy nem-jók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy nem-jóképű pasi az ki van ütve a nyeregből Magyarországon? Amikor külföldön meg nem így van.

Figyelt kérdés

Külföldön élek 4 éve, több munkahelyen és több városban is éltem, és persze otthonról is van vagy 1000 ismerősöm, de amit látok facebookon az döbbenet. A magyar ismerőseim közül csak a jóképű pasiknak van párkapcsolata, illetve a nő ismerőseim csak jóképű pasival jönnek össze. Ellenben itt Nyugaton, német nyelvterületen nem ezt látom. Sok kifejezetten szép nő is összejön átlagos vagy átlag alatti külsejű pasival, és még ki is posztol vele közös képeket. Itthon ez kb. még ciki is lenne, még egy csúnya nőnek is, ha nem kifejezetten jóképű pasival lenne együtt.

Ez népbetegség, vagy mi ez ami otthon van? Miért csinálnak ekkora presztízst a férfi külsejéből? Talán azért mert olyan szegény ország, hogy ha pénz nincs hát keresni kell valami mást amivel fel lehet vágni?

2021. dec. 27. 20:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
ez érdekes akkor nekem is ki kellene mennem külföldre.
2021. dec. 27. 20:26
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
kíváncsi vagyok más is ezt tapasztalja kinn? (ha lesz olyan aki kint élt)
2021. dec. 27. 20:27
 3/29 anonim ***** válasza:
30%
Magyarország a balkánhoz tartozik. Ez ilyen.
2021. dec. 27. 20:27
 4/29 anonim ***** válasza:
91%
A külföldiek tudnak udvarolni. A magyarok meg dick picket küldözgetnek.
2021. dec. 27. 20:29
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,a facebookbol nem vonnek le kovetkezteteeket :D azert facre vagy az attraktivabb nok es ferfiak posztolnao naponta/hetente vagy azok akik halalra szerkesztik a kepeiket. Egy atlag alatti no/ferfi x evente 1 kepet talan.Szoval ok hiaba vannak kapcsoltban nem fogsz kepeekt latni..de smugy nekem vannak ismeroseim akik kifejezetten nem helyes pasival vannak egyutt..de amugy ez forditva szokott problema lenni ugyh nem is ertem ezt a probelamdat.
2021. dec. 27. 20:35
 6/29 anonim ***** válasza:
10%

Mert a magyar nők ostobak és el vannak szállva maguktól.

Egy normálisabb országban, egészségesebb társadalomban ez nem nézhet ki így

A magyar társadalom viszont messze van az egészségestől, nagyon finoman szólva

2021. dec. 27. 20:38
 7/29 anonim ***** válasza:
7%

Azért tisztelet már a kivételnek. Sosem küldenék arról képet senkinek. Nem minden pasi alpári suttyó barom.

Kérdező, amúgy totálisan egyet értek veled.

Magyarországon tényleg az a menő-nyerő dolog, hogy a nőknek csak helyes pasi kell. Elmegyek egy szórakozó hely mellett, vagy csak este kimentem régen is a városba, én nem láttam, se kevésbé szép lányt, se nagyon csinos, szép lányt, nőt, nem olyan menő, nem olyan helyes sráccal. Olyannal egyet nem láttam szaladgálni, aki küllemre kicsit is hasonlított volna rám.

Mindig azt mondják, hogy a külső a legfontosabb. Hiszen az fog meg.

De nem baj, mert nem egy esetbe röhöghetek a markomba kevésbé helyes pasiként, hogy 17-20+ évesen teherbe baszatják magukat, aztán meg tömegesen találhatóak meg 1-2 éves gyerekkel a társkeresőn.

Manapság már nem menci megismerni a másikat, és az ismeretség által bele szeretni az ember személyiségébe. Hiszen úgy is aki elsőre nem jön be, megszépülne a másik szemében.

Manapság az kell csak, akire elsőre nedvesedik a punci alattuk.

2021. dec. 27. 21:10
 8/29 anonim ***** válasza:
81%

Hót átlagos vagy csúnya pasiknak is van párja Magyarországon is.

"A magyar társadalom viszont messze van az egészségestől, nagyon finoman szólva"

Íhy van. Itt élnek Európa leghímsovinisztább és lustább férfiai. Ez viszont valós.

2021. dec. 27. 21:11
 9/29 anonim ***** válasza:
12%

Egyetértek a kérdezővel.

Márcsak azért is, mert nekem sem volt eddig még magyar barátnőm, míg német igen.

2021. dec. 27. 21:14
 10/29 anonim ***** válasza:

Még szakmunkás iskolás koromba, 9.-ben, elmentünk kirándulni a balatonra. Volt egy lány velünk, aki tudott németül. Pont voltak ott német túristák, de igazából nem sokat tudtunk velük lenni, vagy beszélgetni, mert ők már csak 1-2 napot voltak ott.

Sose jöttem be magyar lánynak, aztán ott közösen szóba került, hogy be jönnék e a lánynak, és azt mondta, hogy igen, tetszem neki. Nem volt olyan hű de szép, de én elfogadtam volna. Már mint nem volt csúnya egyáltalán. Már amennyi megmaradt bennem ennyi év után.

Egy nap alatt azért ezt kapni egy némettől jól esett, mint soha nem kapni még hasonlót se magyartól.

2021. dec. 27. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!