Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Évekkel később kezdeményezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évekkel később kezdeményezni újra?

Figyelt kérdés

Gimnazista voltam, amikor egy lány nagyon nyomult rám, akkor nem igazán tetszett. Azóta eltelt 10 év. Néhány nappal ezelőtt bejelölt újra, valamikor ki is törölhetett. Majdnem el is felejtettem. Kérdezte, hogy mi van velem, mi történt az elmúlt 10 évben. Úgy tűnt, hogy újra kezdeményezni akar. Egyrészt jól esett az, hogy ennyi idő után is emlékezett rám, másrészt furcsának találtam a helyzetet. Nekem is volt néha olyan fantáziálásom, hogy ráírok egy-két lányra, aki régen tetszett, de nem lett semmi. Ugyanakkor nem mertem meglépni. Pontosan ugyanazért, amit most én is érzek: furcsának találom a helyzetet.

Szóval a kérdésem arra irányul, hogy mit gondoltok erről a helyzetről. Lányok, ti is szoktatok olyasmin gondolkozni, hogy egy fiúval, akivel évekkel korábban szimpatizáltatok, évekkel később kezdeményeznétek?

#Igen, én is gondolkodtam már azon, hogy évekkel később megpróbáljam újra #Nem, nem gondoltam erre
2021. dec. 26. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Fölösleges annyit tipródni. Ha most tetszik, vágj bele.
2021. dec. 26. 20:26
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
Én ebben nem hiszek. Ha akkor nem tetszett, most sem fog, csak az egódat akarod políroztatni vele. Hányadék vagy.
2021. dec. 26. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Ilyenen már én is fantáziáltam. Csak azóta el telt pár év. Mindketten változtatok sodródtatok az életben, ami rengeteget számít.

Lehet hogy most szakított vagy épp randizgat és van kiszemeltje. Ő sznob lett te meg nem oda tartozol és még sok ilyen lehet.

Nem minden nő posztol állandóan mindent facebookon stb. Hogy megtudd mi a helyzet, de próba szerencse. Drukkolok!

2021. dec. 26. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem kimondottan izgalmas osszejonni vkivel ennyire regrol, foleg ha akkor nagyon tetszett. Az emberek amugyis valtoznak, valtozik az izlesunk. Teljesen masok jottek be 20 evesen, mint most 35 eves koromban. En siman adnek eselyt olyan embernek akit 10 eve nem lattam. Meg jol is elsulhet.
2021. dec. 26. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Miért ne? Ha szimpatikus, találkozz vele!
2021. dec. 26. 21:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem kaptam a kérdésemre választ. Arra lennék kíváncsi, hogy nő körében is létezik általánosan olyan jelenség, mint a férfiaknál, hogy elfantáziálnak egy évekkel korábbi kiszemeltjükről, arra gondolnak évekkel később, hogy lehet be kellene próbálkozni?
2021. dec. 26. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Fantázialtam es meg is modntam neki, mient lehetőség nyílt rá. 26/N
2021. dec. 27. 02:53
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Lehetséges, próbáld meg.
2021. dec. 27. 07:01
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
4-es vagyok. Igen, szamtalanszor gondoltam erre es fantazialtam rola. Azt hittem, hogy a valaszombol ez egyertelmu volt. De igazad van nem arra valaszoltam. :) Velem ez allandoan elofordult amig nem lett egy vegleges tarsam. Sot en tartottam a kapcsolatot korabbi kiszemeltekkel, hatha jobban megismerjuk egymast kesobb. De sosem lett ezekbol semmi.
2021. dec. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!