Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekkel később kezdeményezni újra?
Gimnazista voltam, amikor egy lány nagyon nyomult rám, akkor nem igazán tetszett. Azóta eltelt 10 év. Néhány nappal ezelőtt bejelölt újra, valamikor ki is törölhetett. Majdnem el is felejtettem. Kérdezte, hogy mi van velem, mi történt az elmúlt 10 évben. Úgy tűnt, hogy újra kezdeményezni akar. Egyrészt jól esett az, hogy ennyi idő után is emlékezett rám, másrészt furcsának találtam a helyzetet. Nekem is volt néha olyan fantáziálásom, hogy ráírok egy-két lányra, aki régen tetszett, de nem lett semmi. Ugyanakkor nem mertem meglépni. Pontosan ugyanazért, amit most én is érzek: furcsának találom a helyzetet.
Szóval a kérdésem arra irányul, hogy mit gondoltok erről a helyzetről. Lányok, ti is szoktatok olyasmin gondolkozni, hogy egy fiúval, akivel évekkel korábban szimpatizáltatok, évekkel később kezdeményeznétek?
Ilyenen már én is fantáziáltam. Csak azóta el telt pár év. Mindketten változtatok sodródtatok az életben, ami rengeteget számít.
Lehet hogy most szakított vagy épp randizgat és van kiszemeltje. Ő sznob lett te meg nem oda tartozol és még sok ilyen lehet.
Nem minden nő posztol állandóan mindent facebookon stb. Hogy megtudd mi a helyzet, de próba szerencse. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!