Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívtam de ?

Figyelt kérdés

Randi előtt interneten csevegtem egy lánnyal. Azt mondta őt nem érdeklik a külsőségek!

Tali alatt kiakadt hogy csak 176 cm vagyok, mert ő is 172! És hogy törpe vagyok mert ha felvesz egy magassarkút akkor bohócnak néznék mellettem. 😕

Miért kell akkor hazudni hogy nem érdekli a külsőség?

2021. dec. 26. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Vannak ilyenek.. ne vedd magadra.
2021. dec. 26. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Ő már most is bohóc.
2021. dec. 26. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Ne vedd a szívedre!

Valaki másnak te leszel a tökéletes a 176 cm-del!

Ebből látszik, hogy neked nem ő az igazi! :)

2021. dec. 26. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Annyira unalmas trollkodás!

176 cm vagy, a nők 90%-ának megfelelsz, kár az egódat fényezni.

2021. dec. 26. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Trollkérdés, nem érdemelsz érdemi válaszokat. :)
2021. dec. 26. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
89%

"Tali alatt kiakadt hogy csak 176 cm vagyok, mert ő is 172!"

Kérdezett a randi előtt a testmagasságodról, és/vagy írtál erről bármit válaszként vagy magadtól, ami nem felel meg a valóságnak?

Ha nem, akkor nem jogos ez a reakciója.

Amúgy meg nem túl hihető senki részéről ez a "nem érdekli a külsőség", mivel minden kicsit is őszinte ember tisztában van vele, hogy nagyon is sok múlik ezen mindkét nem esetében olyan szempontból, hogy vonzódik-e a másikhoz fizikailag.

2021. dec. 26. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy megírtam neki a magasságom, és utána meg csodálkozott élőben. De aztán nem foglalkozott vele, mert én mint egy alfa, folytattam tovább, mintha meg se hallottam volna.
2021. dec. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!