Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Randira hívtam a pasit, aztán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívtam a pasit, aztán lelépett, most felbukkant. Hogy tovább?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok. Nem tartom cikinek a kezdeményezést, ezért elhívtam egy pasit kávézni. Rögtön igent mondott. A találkozó előtt tök lelkes volt, de a találkozón már nagyon furán viselkedett, ilyen undok volt, majd közölte, hogy kiköltözik külföldre fél vagy egy évre munka miatt.

Miután elváltunk, írtam neki egy üzenetet, hogy hiányozni fog, de erre már nem reagált. Ez Viberen volt(munka miatt tudtam neki) közösségi oldalakon nem voltunk ismerősök.

Aztán eltelt 8 hónap...és most bejelölt a közösségi oldalakon. Nem értem, hogy jutottam eszébe ennyi hónap után a semmiből.

Egyik munkatársunk sem ismerőse, csak engem jelölt be a semmiből. Nem mertem írni neki. Megnézi a sztorijaimat, tudom ez sem jelent semmit, de nagyon zavart vagyok, amióta bejelölt (1 hónap) nem tudok aludni, enni. Anno én belé nagyon szerelmes voltam és nagyon nehezen hevertem ki.

Bejelölt, de nem írt rám. Szerintetek írjak, vagy nem érdemes? Úgy érzem ha érdekelném írna, ugyanakkor lehet nem tartja jó ötletnek azok után, hogy nem reagált. Vagy esetleg vissza jön a munka miatt, és azért jelölt be, nem tudom. Ti mit tennétek?

2020. dec. 7. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem semmi esetre se írj neki, ha akart volna írt volna. Kíváncsi rád de nem eléggé hogy keressen. Én kívárnám, nem minden pasi szereti a nagyon nyomulást.
2020. dec. 7. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj! Nem vetted még észre, hogy nem a te dolgod felszedni valakit? Ha akar tőled valamit, majd keres. De akkor is lehet, hogy csak hiányzik neki a szex, szóval ne legyél ennyire könnyen kapható. És ne izgulj rá már minden jelentéktelen cselekményre ennyire. Éld a saját életed, ismerkedj olyan férfival, aki foglalkozik veled. Ne szivasd magad.
2020. dec. 7. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, olyan embernél vannak reményeid, akit nem igazán érdekel a személyed, a leírásod alapján. De jó lenne megbeszélni, miért volt undok, miért jelölt be, miért történt az egész úgy, ahogy történt.
2020. dec. 7. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki, nyilván úgy gondolja hogy jó B-C-D-E vagy akármilyen opció vagy. Tiszteld magad annyira, hogy nem foglalkozol vele, mert te nem vagy neki olyan fontos és érdekes, mint neked ő.
2020. dec. 7. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!