Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori szerelem: Újra felbukkant és nem akarom hogy
újra eltűnjön. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hogy értsétek a kérdésem lényegét, leírom röviden : Szóval, 4 évvel ezelőtt egy véletlen folytán mikor beszélgettünk egy közösségi oldalon,mert ismerősök voltunk egy rövid ideje már, szóval egy ilyen beszélgetés közben teljesen váratlanul egy hülyéskedésnek szánt kérdésre , ő bevallotta nekem hogy szeret. Azóta szeret mióta megismerkedtünk. Hát ennek már legalább 32 éve, mert gyerekek voltunk , ő a mamámnál nevelkedett fel mint állami gondozott. Szóval, szinte együtt nőttünk fel. de mindketten tudtuk már később is hogy ez nem csak barátság. Később ő elkerült a mamámtól , azután sajnos hosszú éveken keresztül nem tudtunk egymásról semmit. Szóval majdnem addig a napig nem voltunk kapcsolatban míg 4 éve rátaláltunk egymásra a neten . Ettől a kijelentésétől én teljesen lesokkoltam. mert nem gondoltam hogy ő még mindig úgy érez irántam.és szerintem ezt ő sem gondolta rólam hogy még én is mindig szeretem őt.Annyi év után. Majd 30 évről beszélek. Rá 1 évre találkoztunk . de nem úgy sikerült ahogy én szerettem volna.. nem írok részleteket. Aztán nagyjából újabb 3 évig csak néha beszéltünk , chaten és ennyi. Most újra elkezdtünk a másik iránt érdeklődni , mert valahogy nem tudunk egymástól leszakadni, szükségünk van a másikra , de ez nem olyan egyszerű.. Nagyjából 100 km /tudom nem sok/ választ el minket egymástól, és egy olyan dolog ami a jelen esetben nehezítő körülmény. Férjnél vagyok , 2 gyerekkel a hátam mögött ,és egy jól kialakított életünk van amit nagy hiba lenne ezért a másikért odadobni. Most tervezzük hogy újra találkozunk, és megbeszéljük ezt az egészet mert mindketten tudjuk hogy sosem fogunk tudni elszakadni egymástól.Ő azt mondta várni fog rám , mert nem véletlen hogy mindig újra és újra egymásra találunk, nekünk ő szerinte kell hogy legyen közös jövőnk... Csak ki kell várni az idejét.
#Gyerekkori nagy szerelem#újra felbukkant
2016. szept. 23. 14:27
1/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom van egyáltalán értelme az egész találkozásnak, vagy csak még jobban összezavarna mindent.vagy üljünk le és beszéljük át ezt. Az első találkozásnál nem történt köztünk semmi, ha valaki így értelmezné, csak nem volt időnk megbeszélni a dolgokat ,külső tényező miatt sajnos.
2016. szept. 23. 14:40
2/8 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy minek mentél férjhez és szültél gyereket egy olyan férfinek, akit nyilvánvalóan nem szeretsz igazán.
Te ezt a férfit szereted, ha jól értem, így most kvázi vagy szenvedsz a saját magad kreált kis börtönben, vagy kiszállsz, és tönkreteszed a gyerekeid életét.
2016. szept. 23. 15:02
3/8 A kérdező kommentje:
Miért mentem férjhez? Azért mert mikor ő eltűnt a közelemből , nem ültem és vártam hogy majd hátha visszajön. Mert akkor még nem volt internet, még mobiltelefon sem, nem tudtam a címét sem ahova költözött. semmit. Megismertem a mostani férjemet, 6 év után hozzá mentem mert szerettem Őt! Miért mire kellett volna várnom? Olyan sok hasonló történetről olvastam már, hogy el sem hiszed Szerinted akit elsodor az élet az első szerelme mellől az onnantól kezdve rá se nézzen senkire?? ez hülyeség. Azért szültem gyereket neki mert akkor ez volt az életünk célja egy család akartunk lenni , ez a másik meg ismeretlen helyen volt nem tudtam róla semmit.A kérdésem nem az volt amire te válaszoltál. Hanem az hogy van e értelme újra találkoznom vele, hogy megbeszéljük esetleg lezárjuk ezt magunkban. Hidd el nem egyszerű a helyzetem , mert akinek nincsenek ilyen megélt dolgai az nem tudja miről beszélek...
2016. szept. 23. 23:07
4/8 anonim válasza:
Tudod hogy találkozni fogtok. Onnantól pedig majd meglátjátok hogyan tovább. Olyat ne várj hogy majd itt valaki biztosra megmondja melyik verzió lesz a jó ebből a nagy döntésből.
Lehet megszívod mert az újat választod, és mégsem lesz jó. Lehet egész életedben gyötrődni fogsz mert a férjeddel maradsz, és az újnak nem adsz esélyt. Ki tudná megmondani melyik fog bekövetkezni? De mondok mégjobbat, férjedet választod, ő pár év múlva megcsal, elváltok, addigra gyerekkori kis barátod megnősül. Szerinted?
2016. szept. 24. 01:57
5/8 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény... de én azért nem vagyok ennyire negatív.Egy szóval sem írtam hogy , elakarom hagyni érte a férjemet, csak egy találkozásról beszélgetésről volt szó... Abból még nem lesz válás. Nem érted a lényeget.
2016. szept. 24. 08:17
6/8 anonim válasza:
Első vagyok.
Még mindig nem értem, hogy minek mentél férjhez és szültél gyerekeket.
Az ilyen szerelemeket le kell zárni. Ha a másik fél eltűnik, és nem tudod vele lezárni végérvényesen, akkor magadban kell lezárni, és kész, továbblépni, tiszta szívvel beleszeretni valakibe.
Nálad ez nem történt meg, én úgy látom, és most szar helyzetben vagy.
Így jársz, ha nem rendezed a SAJÁT ÉRZÉSEIDET. Ha rendezted volna őket anno, most nem tudna mit felkavarni a régi szerelmed/nem lenne semmi jelentősége, hogy most megjelent, pusztán egy régi alak a múltadból/emlék.
2016. szept. 26. 16:06
7/8 A kérdező kommentje:
Mostanra ez a dolog letisztult. Rájöttem hogy ő semmit sem akart tenni azért hogy sikerüljön találkozni, mivel azt várta hogy majd én megrizikózom az egészet egy nap és elmegyek oda ahol dolgozik, mert neki ez lenne a legkényelmesebb. Na azért ennyire én sem vagyok hülye... Szóval, ezt én meg is mondtam neki kerek-perec és mit ad Isten , nem tetszik neki. Na hát akkor részemről itt véget is ért a történet. Nem hiányzik nekem semmi szarkavarás, hogyha ez kiderült volna , különben meg ha annyira beszélgetni akarna akkor mozdulhatott volna mostmár ő mert legelőször is én mentem mert volt arra épp dolgom ahol dolgozik így a két dolgot összetudtam kötni, de most nem vagyok hajlandó innentől fogva semmire, mert kiderült hogy nem is olyan fontos neki ez az egész mint amennyire mondta. Vessen magára. Ja és köszönöm szépen, én ezután is jól megleszek a férjemmel, nem is értem miért fektettem ebbe ennyi energiát. Most derült fény arra hogy pont jó helyen vagyok ott ahol vagyok, a sors elrendezte hogy nem mellette van a helyem az életben hanem a férjem mellett és ha rajtam múlik ez is így is marad. Ahogy írtad azért zaklatott fel ez a dolog ennyire mert anno nem tudtam magamban lezárni, most úgy érzem végre sikerülni fog. Nem akarok vele találkozni jobb lesz így.úgysem vezetett volna ez az egész sehova, mert mint korábban írtam bennem fel sem merült hogy ott hagyom a férjemet miatta. Nem érné meg...
2016. szept. 28. 16:37
8/8 A kérdező kommentje:
És még annyit fűznék hozzá, hogy utólag rájöttem hogy nem szeretem őt csak vágyódás volt utána mert nem tudtam mi lett volna ha...A férjemet szeretem, és vele is fogok maradni ez az érzés amit a másik iránt éreztem, meg szépen elmúlik mert végre rájöttem hogy sokminden nem úgy van ahogy ő nekem annyiszor leírta... Nem is feszülök ezen tovább. Mert mostanra lényegtelenné vált..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!