Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felbukkant a régi szerelmem és teljesen összezavart. Mit tegyek?
3 hónapja vagyok párkapcsolatban, de ujabban előbukkant az egyik nagy szerelmem.. Igazából félreértések sorozata miatt nem jöttünk össze anno. Nem akarok belemenni, hogy miért. Szeretem a mostani barátom és nem akarom elhagyni. De az az ex szerelem nagyon felzaklatott :S
Mit tegyek? Elméletileg haver-barátok maradunk, de kicsit zavart vagyok..
Mit kéne tennem? Kéne tennem valamit?
Szerintem nem.
Bár a leírásod alapján annyira csak nem szeretheted a barátodat, mert ha szeretnéd, nem foglalkoztatna az ex szerelmed.
Inkább ex szerelem.
Beszélgettem vele, még mindig tetszem neki, járna velem. Kb ez zavart meg.
Facebookon kissé rámmozdult újfent.
Hát ezt neked kell eldönteni, bár én nem nagyon hiszek ezekben a "felbukkanós" dolgokban, ha igazán akarta volna sztem összejöhetett volna már akkor bár nem részletezted az eseményeket.
Szóval azt akarom mondani h csak etyepetyére vágyik, legalábbis nekem ez jön le ebből a kevés infóból amit leírtál, nem ismerlek se téged se őt se a helyzetet szóval lehet h nem így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!