Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen munkahelyekkel ilyen magabiztosan párkapcsolatban lenni?
A nő mondjuk recepciós valami egyszerű boltban/cégnél, a férfi meg egy raktáros, vagy ilyen random munkákat csinál mindig ami épp van. Mégis jó ruhákban járnak, stílusosan öltözködnek, néha járnak nyaralni külföldre is, ilyen teljesen boldognak tűnnek. Aztán gyerekük is van, büszkén rakják ki facebookra.
Ez csak a látszat? Hol van itt a kutya elásva, lehet így tényleg boldogan élni? Vagy az ilyen emberek kapnak támogatást a szülőktől?
A többségnek ennyi is elég.
Egyik kérdésnél a pasi siránkozott, hogy elege van a pénztelenségből, majd kijelenti, hogy szerinte nettó 250e forint az jó fizetés Mo-on. no comment.
Mi bajod? En is raktaros vagyok es jarunk nyaralni, stilusosan oltozkodunk, a lakast ugyan ja, szuloktol kaptam, de egyedul butoroztuk be a fizetesunkbol, mindenbol ujat vettunk, full ures volt a lakas.
De laktunk alberletben is es akkoriban is tudtunk jarni nyaralni es egyebek, amit most nem koltunk el alberletre, azt elkoltjuk az ilyen-olyan dolgokra, amit meg ra kell kolteni a lakasra, hogy teljesen kesz legyen.
Nem mindenki 140 ezer forintbol el es nem csak a CEO-k keresnek jol, lol. A legtobb ember normalisan keres es/vagy be tudja rendesen osztani a penzet.
(Nyilvan a normalis, nagyobb varosokrol beszelek, ahol van is munkalehetoseg.)
Nos sokszor én sem ertem, hogy miből futja rá egy közalkalmazott nő ( óvodai dajka ) meg egy gyarban dolgozó férfi ( nemtudom milyne munkakörben pontosan de fizikai dolgozó) miből telik olyan divatos életre olyan drága autóra stb….
Gondolom szülői támogatás vagy mástól támogatás, esetleg örököltek ingatlanokat amiket kiadnak iylesmi …..
A legtöbb ilyen embernek van lakása valahogy, mert pl. nem az utóbbi 5 évben vették az első ingatlant arany áron, hanem 10-20-30 éve, amikor jobban megengedhető volt, vagy örökség, vagy jött valamennyi támogatás a szülőktől.
Úgy mindjárt könnyebb és jobban telik más dolgokra az életben, ha nem kell a fizetés felét-harmadát kidobni az ablakon bérleti díjra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!