Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez problémát okoz?
Van egy pasi típus ami nem tehetek róla de egyszerűen taszít ha férfiak akarnak ismerkedni abból a típusból egyszerűen nem megy mert nem érzem a kémiát.
Ez csak egyetlen egy típusra vonatkozik egyébként.
Szerintetek attol, hogy sajnos ez az egy pasitipus taszit attól lehet még más pasim aki nem ebbe a tipusba tartozik?
Szerintem hótfelesleges kifejteni.
Lesz faszid, de könnyen lehet, hogy kell majd kompromisszumokat kötnöd.
Tök normális, hogy vannak bizonyos típusú emberek, akik taszítanak. Szerintem mindenkinek vannak ilyenek.
Igazából tényleg az a kérdés, mit értesz a típus alatt. Mert ha a barna hajú, barna szemű, fehér bőrű, magyar anyanyelvű férfiak zavarnak, akkor nyilván ebben az országban viszonylag nehéz dolgod lesz :D. De ha mondjuk taszítanak a tipikus "izomagyak", akkor nagyon könnyen fogsz nem ilyet találni.
Ezt úgy kell elkepzelni, hogy a szakallas, sötét hajú sötét szemű, szemuveges pasik taszitanak.
De ha pl barna szemu szőke hajú szemuveges pasirol van szó szakall nélkül az már nem zavar.
Meg onmagaban a szemuveg se pl csak így zavar ahogy leirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!