Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez problémát okoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez problémát okoz?

Figyelt kérdés

Van egy pasi típus ami nem tehetek róla de egyszerűen taszít ha férfiak akarnak ismerkedni abból a típusból egyszerűen nem megy mert nem érzem a kémiát.

Ez csak egyetlen egy típusra vonatkozik egyébként.

Szerintetek attol, hogy sajnos ez az egy pasitipus taszit attól lehet még más pasim aki nem ebbe a tipusba tartozik?

2021. dec. 25. 18:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Kifejtenéd, hogy milyen típus ez? Mik a jellegzetességei?
2021. dec. 25. 18:08
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
ez attól függ mennyire tág ez a kizárt csoport
2021. dec. 25. 18:08
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Ez inkább természetes. Nekem is van több olyan típisú nő, akivel semmi pénzért nem jönnék össze.
2021. dec. 25. 18:09
 4/15 Noren1989 ***** válasza:
79%

Szerintem hótfelesleges kifejteni.

Lesz faszid, de könnyen lehet, hogy kell majd kompromisszumokat kötnöd.

2021. dec. 25. 18:09
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Tök normális, hogy vannak bizonyos típusú emberek, akik taszítanak. Szerintem mindenkinek vannak ilyenek.

Igazából tényleg az a kérdés, mit értesz a típus alatt. Mert ha a barna hajú, barna szemű, fehér bőrű, magyar anyanyelvű férfiak zavarnak, akkor nyilván ebben az országban viszonylag nehéz dolgod lesz :D. De ha mondjuk taszítanak a tipikus "izomagyak", akkor nagyon könnyen fogsz nem ilyet találni.

2021. dec. 25. 18:18
 6/15 A kérdező kommentje:

Ezt úgy kell elkepzelni, hogy a szakallas, sötét hajú sötét szemű, szemuveges pasik taszitanak.

De ha pl barna szemu szőke hajú szemuveges pasirol van szó szakall nélkül az már nem zavar.

Meg onmagaban a szemuveg se pl csak így zavar ahogy leirtam.

2021. dec. 25. 18:29
 7/15 A kérdező kommentje:
Kompromisszum kötéssel semmi problémám amúgy.
2021. dec. 25. 18:29
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Hú, b+.🤦🏻‍♀️Igen, nekünk, többi nőnek meg minden pasi ugyanúgy bejön. Ezért is tartunk otthon minden típusból egyet.
2021. dec. 25. 19:03
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem használd inkább a fizikát, az egy fokkal egyszerűbb és lehet, hogy te is megérted. :))
2021. dec. 25. 19:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Egy férfi mondta nekem, hogy ha ez van akkor nem fogok tudni párt találni magamnak azért tettem fel a kérdést ☺️
2021. dec. 25. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!