Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez problémát okoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez problémát okoz?

Figyelt kérdés

Van egy pasi típus ami nem tehetek róla de egyszerűen taszít ha férfiak akarnak ismerkedni abból a típusból egyszerűen nem megy mert nem érzem a kémiát.

Ez csak egyetlen egy típusra vonatkozik egyébként.

Szerintetek attol, hogy sajnos ez az egy pasitipus taszit attól lehet még más pasim aki nem ebbe a tipusba tartozik?

2021. dec. 25. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, van elég pasi az országban, aki nem egyszerre szakállas, sötét hajú és szemű és mellé szemüveges :D. Ha ezekkel külön-külön bajod lenne, akkor lennének problémák, de így egyben...
2021. dec. 25. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
Szuper, de gondolkodni szoktál-e? Szerinted melyik veszély áll fent? A, Csak és kizárólag barna, szakállas, szemüveges férfiak élnek a Földön? B, Megismersz egy szőke kékszeműt, aki megkérdezi, hogy vonzódsz-e a barna, szakállas, szemüveges férfiakhoz, és nemleges válasz esetén elhajt? A "barátod" azért mond ilyeneket, mert tudja, hogy bármit elhinnél, annyira butácska vagy.
2021. dec. 25. 20:09
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem téged sem az eszedért keresnek... :)
2021. dec. 25. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Engem a hülye nők taszítanak leginkább, akik ostoba kérdéseket tesznek fel. :))
2021. dec. 25. 20:11
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem külön külön taszít hanem így egyben.

A barátom pont ez a típus egyébként és ismerkedni próbált velem, aztán ezt mondta, én pedig kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy van e valóságalapja mivel én úgy gondoltam nincs de kíváncsi vagyok más emberek válaszára is kedves 13-as 😚

2021. dec. 25. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!