Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcikibb/leggázabb randi/ismerkedési sztorik?
Figyelt kérdés
Most, hogy picit lelassult a világ karácsony alkalmából elgondolkoztam az életemen, és eszembe jutott, hogy néha milyen balfék voltam így ismerkedés terén.
Meséljétek el kérlek, ha van kedvetek milyen gáz/vicces történeteiket vannak ismerkedés terén 😃
2021. dec. 25. 19:09
1/10 anonim válasza:
Volt egy annyira vicces, hogy le se bírom írni, mert szakadok, ha csak rágondolok. :D
2/10 anonim válasza:
Netes ismerkedés, ugye nem derült ki, hogy ronda vagyok, csak találkozáskor. A csaj rendes volt, nem lépett le azonnal, de nagyon beszélgetni se tudtunk miről
3/10 anonim válasza:
Randira hívott egy fiú, volt a viselkedésében valami furcsa, de nem jöttem rá, hogy mi. Jól alakult, második randi, első csók, menjünk bulizni. Egy kis alkohol a testbe, amitől felszabadult annyira, hogy rájöjjek, mi olyan fura benne. Elnevette magát hangosan, én pedig akkor döbbentem rá, hogy fél fogsora ki van rohadva, de olyan gusztustalanul, hogy majdnem az asztalra hánytam. Leléptem a randiról és soha többet nem vettem fel a telefont.
6/10 anonim válasza:
A lány közelről beleböfögött az arcomba.
Másik esetbdn pedig kajálás közben a nemi szerve gyulladásáról és a műtétről beszélt.
Még ndm volt barátnőm...31f
7/10 anonim válasza:
Hát 3 éven keresztül elég sokat randiztam, egy kivétellel ezek egy vagy két alkalmas randik voltak. Kicsit hülyén hangzik, de igaz: ez idő alatt három darab félszemére vak férfivel találkoztam. Egyiküknél sem tudtam előre. Az elsőnek szó szerint megcsillant a fény az üvegszemén..., a másodikkal arról beszélgettünk, hogy milyen kár, hogy el kellett adnia a motorját, mert sajnos megvakult a fél szemére (nem látszott), a harmadik meg munka közben (hegesztés) vakult meg, ez sem látszott amúgy.
9/10 anonim válasza:
Hát most... nem tudom miért olyan nagy dolog, hogy valaki vak a fél szemére? Oké, nyilván jobb ha teljesen ép az ember, de mit gondolsz, szándékosan vakultak meg félig? Fél szemmel is lehet teljes életet élni. Az apám ugyan nem vak, de ő is alig lát az egyik szemére, de sosem volt ebből semmi hátránya, ha nem mondták volna nekem amikor kicsi voltam, akkor fel sem tűnt volna 30 év alatt.
10/10 anonim válasza:
Elájultam a randin, a partner mentőt hívott rám :D de összejöttünk
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!