Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várható, hogy előbb -utóbb lesz valamiféle politikai mozgalom a nemek közti egyenlőség helyreállításáért?
Ahogy a videóból is látható, online egyszerűen túl nagy lett a különbség a férfiak és a nők ismerkedési tapasztalata között. Lehet írni persze, hogy miért a Tinderrel jövök, hiszen ott több a férfi...
De miért is több? Nőként facebook -on is meg instagrom is folyamatosan jönnek az üzenetek, így Tinderre már fel se kell mennem. A férfi ezzel szemben erre szorul. A probléma visszakúszik a való életbe is, ahol az online sikertelen férfiak kétségbeesetten kergetik az online sikeres nőket, akik rendre visszautasítják őket.
Ez már túlmutat a személyes problémákon. Ez politikai megoldást követel.
Akkor ez a kérdés el is dőlt. :)
Kérdező, szerintem minden választ megkaptál. A nők már várják, mikor lesz végre arab uralom, úgyhogy nem lesz semmilyen társadalmi megmozdulás.
De kár, hogy nem fogjuk látni a képüket, amikor teljesül a kívánságuk!
81
Neked vannak tapasztalataid arabokkal, muzulmánokkal, vagy te is csak a fidesz médiából tájékozódott ősmagyar szintjét hozod? :)
Az én ötletem inkább a férfiak abortálása. A jelenlegi nemi arányok nem alkalmasak egy 21. századi digitális társadalom felépítésére.
Oké, ha kevesebb férfi, kevesebb értékteremtő dolgozó ember -- viszont az automatizáció miatt jóval kevesebb is kell.
87
Szerintem keress egy jó pszichológust.
Ha már visszatértél a saját kérdésedhez, megírnád, hogy te mikor tekintesz egy nőt társkeresés szempontjából sikeresnek akár online, akár offline?
(Megígérem, hogy nem kérdezem megy negyedszer. Csak eddig még jóhiszeműen el tudtam képzelni, hogy kétszer véletlenül átsiklottál rajta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!