Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Várható, hogy előbb -utóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várható, hogy előbb -utóbb lesz valamiféle politikai mozgalom a nemek közti egyenlőség helyreállításáért?

Figyelt kérdés

[link]

Ahogy a videóból is látható, online egyszerűen túl nagy lett a különbség a férfiak és a nők ismerkedési tapasztalata között. Lehet írni persze, hogy miért a Tinderrel jövök, hiszen ott több a férfi...

De miért is több? Nőként facebook -on is meg instagrom is folyamatosan jönnek az üzenetek, így Tinderre már fel se kell mennem. A férfi ezzel szemben erre szorul. A probléma visszakúszik a való életbe is, ahol az online sikertelen férfiak kétségbeesetten kergetik az online sikeres nőket, akik rendre visszautasítják őket.

Ez már túlmutat a személyes problémákon. Ez politikai megoldást követel.

2021. dec. 25. 01:05
 41/93 anonim ***** válasza:
2%

21-es vagyok. Már tuti voltak korábban is vitáink, de nem bánom, ismétlés a tudás anyja :)

Nem vagyok incel. Ezt már többször leírtam. Nem vagyok egyedülálló sem. Nem az anyámmal lakok, és nem is albérletben. Örülök, hogy ezt tisztáztuk.

És akkor jöjjenek a válaszok:

22: most még megteheted, hogy ezt válaszd. Ha viszont a fehér európai ember elbukik, és helyette mondjuk arabok jönnek - na ők magasról le fogják sz@rni a személyiségi jogaidat.

23: lásd a kommentem elejét.

24: egyáltalán NEM! Én pont, hogy szeretném elkerülni. Viszont ehhez az kéne, hogy ezt a fene nagy szabadelvűséget jól lekorlátozni, és olyan irányba terelni a társadalmat, ami valóban nemzeti érdekeket képvisel. Mert jelenleg a fehér csak fogy, a színesbőrű meg szaporodik és özönlik be. És nekem ez qrvára nem tetszik.

26: lásd a kommentem elejét.

27: mint a 24-eshez írt válaszom. Bár nálunk is ez lenne!

2021. dec. 26. 09:38
 42/93 anonim ***** válasza:
97%

41

Mármint, nem dolgozhatnak a nők? Klassz! Osszedől a gazdaság!

22es voltam!

2021. dec. 26. 09:42
 43/93 anonim ***** válasza:
97%

Kieg:

És akkor szerinted erre az a megoldás, hogy osszeállok, lúzer magyar ferfival?

Egyebként meg, ez orban egyetlen elonye - ettol nem kell felnunk

2021. dec. 26. 09:43
 44/93 anonim ***** válasza:
27%
42: ne támadj be olyannal, amit nem írtam! Dolgozzanak nyugodtan. Első lépésként elegendő lenne a ribiskedést kivinni a divatból, és a normális értékeket behozni helyettük újra. Például a család, mint érték. A Fidesszel meg pláne hagyj. Mocskos patkány az egész párt!
2021. dec. 26. 10:56
 45/93 anonim ***** válasza:
97%

44

Még egyszer!

VAGY olyannal vagyok együtt, aki megfelel az elvarásaimnak. (Egy arab nem) VAGY nem vagyok senkivel! Nekem teljesen jó lesz/(van) egyedül is

2021. dec. 26. 12:35
 46/93 anonim ***** válasza:
1%

45, mégegyszer:

ezt a fehér európai társadalomban megteheted. De ez a fehér európai társadalom hanyatlóban van. Népességcsere történik. Veszik át a helyünket a feketék, az arabok és a többi.

És ha eljutunk oda, hogy ők lesznek a többség, akkor ott már nem lesznek ilyen jogaid, hogy egyedül maradj. Ott megmondják, hogy ezt csináld, ekkor és ezen a helyen. Megmondják, hogy vele szexelsz vele nem.

Akkor már hiába adod majd a kemény nő szerepét, mert pár pofonnal le fogják törni a szarvadat.

2021. dec. 26. 12:54
 47/93 anonim ***** válasza:
1%

Bezony-bezony....

Majd a csaladod, mondjuk adossag fejeben, kihazasit, oszt cso :)

37F incel

2021. dec. 26. 12:56
 48/93 anonim ***** válasza:
97%
Nekem pl nincs családom. Olyankor mizu?
2021. dec. 26. 13:21
 49/93 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy mire eljutunk oda, hogy ők lesznek a többség, velem ugyan már nem akar szexelni senki. Örülök, ha élek addigra, nemhogy attól féljek, hogy bárki rám folyatja bármilyen testnedvét. 😇
2021. dec. 26. 13:23
 50/93 anonim ***** válasza:
97%

46

"Megmondják, hogy vele szexelsz vele nem."

Lehet vizionálni egy ilyen jövőbeli világot, de egy ilyen világban ennyi erővel neked is megmondanák, hogy hogy melyik homoszexuális fekete vagy arab férfiakkal szexelsz.

2021. dec. 26. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!