Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várható, hogy előbb -utóbb lesz valamiféle politikai mozgalom a nemek közti egyenlőség helyreállításáért?
Ahogy a videóból is látható, online egyszerűen túl nagy lett a különbség a férfiak és a nők ismerkedési tapasztalata között. Lehet írni persze, hogy miért a Tinderrel jövök, hiszen ott több a férfi...
De miért is több? Nőként facebook -on is meg instagrom is folyamatosan jönnek az üzenetek, így Tinderre már fel se kell mennem. A férfi ezzel szemben erre szorul. A probléma visszakúszik a való életbe is, ahol az online sikertelen férfiak kétségbeesetten kergetik az online sikeres nőket, akik rendre visszautasítják őket.
Ez már túlmutat a személyes problémákon. Ez politikai megoldást követel.
21
Ha csak az "életkepes szines" ferfiak lesznek, akkor egyszeruen nem leszek senkivel! Ahogy most sem!
Vagy olyannal vagyok egyutt, akihez vonzodom, es megfelel az elvarasaimnak, vagy nem vagyok senkivel.
"majd ők lekevernek a nőknek néhány pofont és megmutatják, kinek hol a helye"
"apuci hercegnoi mennek szepen vissza a konyhaba es a kecskeolba, ahova valok :)"
Értem. És közben ti vagytok azok a "rendes, normális férfiak", akik nem értitek, hogy miért nem látja meg bennetek a nők többsége azt a férfit, aki szeretni tudná, egyenrangú partnernek tekintené, társa lenne jóban-rosszban, és aki mellett el tudná képzelni az életét.
És gondolom, számotokra az ilyen megnyilvánulások után is tényleg teljesen logikus és hihető, hogy ezért kizárólag a nők lehetnek a hibásak.
#21:
Te erre vágysz? Saját magad igazolod, hogy életközépi vagy, és jogosan halsz ki.
Az oroszok elég fehérek. Ott tudod mi volt, mikor a menekülttaborban élő színesek elkezdték zaklatni a nőket? Szépen összeálltak a férfiak, elkenték a szájukat, aztán porig égették a tábort a 'csába. Nem is aggódnak, hogy a színesek elviszik a nőiket.
De ne aggódj, ezeket a 160 centis kis arab csődöröket leverem én is, nem kell miattam kimozdulnod a gyerekszobából, anyuci mögül.
Nem lessz semmi ilyesmi.
Manapság kifejezetten azért megy a küzdelem hogy a nők többletjogokhoz jussanak.
Ki nem szarja le a szerencsétlen férfiakat ?
A legtöbb nem lenne ronda és sikertelen ha diétásan élne és rendszeresen sportolna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!