Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha a nők csalódnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a nők csalódnak, mert sokkal fiatalabbnak gondolnak kinézet alapján, mint amennyi vagyok? Nehezen tudom ezt feldolgozni.

Figyelt kérdés

-17 éves lány max. 20-nak gondolt, amikor 24 voltam.

-19 éves lány 22-nek gondolt, amikor 25 voltam.

-20 éves lány 20-nak gondolt, amikor 25 voltam.

Mindegyik aztán kb. ennél a pontnál meg is szakította az ismerkedést amikor kiderült mennyi vagyok, mert gondolom ők korukbeli fiút szerettek volna. Engem ez iszonyú érzéssel tölt el, hogy valakinek tetszek ránézésre vagy akár még beszélünk és úgy is, aztán csak a korom miatt mégsem akar semmit. Jól nézek ki (magas, jóképűnek mondott), de egyszerűen kölyökképem van. Mit tehetek erről? A személyimet is rendszeresen elkérték kb. 24 éves koromig. Ismerkednék én korban közelebbi lányokkal is, de sokan egyrészt ők sokszor idősebb férfit akarnak, másrészt ők is azt hihetik kb. 20 éves vagyok és emiatt már ránézésre elutasítanak. Nem szűz vagyok, vagy nem az hogy soha nem volt még barátnőm, de ez a dolog nagyon gyakran felbukkan sajna ismerkedéskor és piszkosul zavaró. Mit lehet ezzel kezdeni?

25/F

2021. dec. 23. 10:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8! Tudjuk, te vagy a meg nem értett különc, aki sajnálkozik a világ romlottságán, egyedül vagy! Ja nem! Ugyanis kis túlzással minden kornak ez az alapeszménye, hogy "elsatnyultazember" most érted már az ógörögök is itt tartottak, de hosszú a sor, csak egy a baj, ez a pusztuló, "hanyatló tömegember" érdekes módon egyre több és jobb művészi és kulturális, tudományos teljesítményre képes!
2021. dec. 24. 08:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyébként a könyvtárak "kongásának" megvan az a triviális magyarázata, amin éppen most is lógsz, ha ezt olvasod! Hogy a 90-es évektől fokozatosan a net vette át a fő információforrás szerepét a könyvtáraktól. Ma ha érdekel mondjuk a termodinamika sokkal egyszerűbb megnézni az angol nyelvű wikipédán az ilyen szócikkeket, vagy a youtubere feltöltött termodinamika előadásokat, mint könyvtárazni a fizika könyveket, csak szólok...
2021. dec. 24. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!