Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha a nők csalódnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a nők csalódnak, mert sokkal fiatalabbnak gondolnak kinézet alapján, mint amennyi vagyok? Nehezen tudom ezt feldolgozni.

Figyelt kérdés

-17 éves lány max. 20-nak gondolt, amikor 24 voltam.

-19 éves lány 22-nek gondolt, amikor 25 voltam.

-20 éves lány 20-nak gondolt, amikor 25 voltam.

Mindegyik aztán kb. ennél a pontnál meg is szakította az ismerkedést amikor kiderült mennyi vagyok, mert gondolom ők korukbeli fiút szerettek volna. Engem ez iszonyú érzéssel tölt el, hogy valakinek tetszek ránézésre vagy akár még beszélünk és úgy is, aztán csak a korom miatt mégsem akar semmit. Jól nézek ki (magas, jóképűnek mondott), de egyszerűen kölyökképem van. Mit tehetek erről? A személyimet is rendszeresen elkérték kb. 24 éves koromig. Ismerkednék én korban közelebbi lányokkal is, de sokan egyrészt ők sokszor idősebb férfit akarnak, másrészt ők is azt hihetik kb. 20 éves vagyok és emiatt már ránézésre elutasítanak. Nem szűz vagyok, vagy nem az hogy soha nem volt még barátnőm, de ez a dolog nagyon gyakran felbukkan sajna ismerkedéskor és piszkosul zavaró. Mit lehet ezzel kezdeni?

25/F

2021. dec. 23. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa hogy 4-5 év korkülönbségen problémáznak!
2021. dec. 23. 10:59
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

Ez még nem olyan nagy korkülönbség amúgy. Buták ezek a kiscsajok.

35 felett már tényleg semmi esélyed nem lesz neked se.

2021. dec. 23. 11:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kor miatt koptattak le csak egyenesen nem merik megmondani h miért nem vagy oké vagy még épp az exén lovagolt miközben ismerkedett veled.. igy egyszerűbb belekötni a korba és viszlát 😂
2021. dec. 23. 11:16
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Szintén babaarcú vagyok, én anno kigyúrtam magam és jöttek a sikerek. Aztán egyik barátnőm elmondta, hogy nem az arcom fiatalsága miatt nem jöttem be a nőknek korábban, hanem a -1 önbizalmam, visszahúzódó viselkedésem miatt. (ez +10 kg izom után megváltozott, magabiztos és nyitott lettem)

Nem mondom, hogy önbizalomhiányos vagy, de elképzelhető, hogy ez a gond. (és igen, nem csak a gyúrás lehet megoldás, de nekem a soványságom okozott mindenféle önértékelési zavart, szóval nekem ez vált be)

2021. dec. 23. 11:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem a korkülönbség volt a baj szerintem :D 5 év az semmi.
2021. dec. 23. 12:57
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

4. Önbizalmat miért csak ez a felvizezett cigány izom ad? Tegyél le 3 felsőfokú nyelvvizsgát, legyen egy jogi diplomád, és nem kell lemenni prosztó telepi szintre. Egyébként meg ha kétkezi szakember vagy, akkor is lehet bőven önbizalmad. Az izom mire ad önbizalmat? Nem kell arénában megharcolnod senki ellen, ha meg harc, akkor meg járj thai boxra. Ez a gyúrok elégg kommersz kategória lett már, 10-20 éve még menő volt. Egy sportos, nevezzük nem túlsúlyos embernek, megfelelő adottságokkal egy slim vagy body fitt ingben, ruhában bőven eladhatja magát a külsejével.

A kondi termek tele vannak, a könyvtárak meg üresek... korszellem.

2021. dec. 23. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
6! Tehát legyél egy unalmas szimat szatyros bölcsész, ez a recept szerinted? Már bocs, de "soknyelvetbeszélelbüfészakosdipivel" emberke és annyi van mint csillag az égen.
2021. dec. 23. 14:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Nyírott szakálú konditerem szökevényből is van bőven. Már ne is haragudj meg, de a mai kondizás nem sport, hanem egó tréning meg a szépségipar része. Zabáld tele magad havi 80EFt-ért azokkal a szuper egészséges vackokkal, majd élvezd hogy egy egységnyi munka befektetéssel 5 egységnyit nőtt az izmod. Fantasztikus! Mert ugye egy gyúrós berci szuper értelmes élből, vele szuper izgi lesz az élet. Tipikus ratyi recept: győrj, növessz szakálat hogy eltakard a ronda arcod, nullásra nyírasd fel oldalt-hátul a hajad, csináltass tetkókat. Kb. hűen tükrözi a kor szellemiségét. Viszont ha van sz*r, van légy is, ebben igazad van.

Ezek után ne gyere nekem a személyiséggel légyszi. Lehet sportolni olyan ágazatokban is, ahol kitartásra, lassú fejlődésre, nem látványos izomzatra lehet számítani, persze ez nem divat. Egyből mindent ide nekem. Ne vitatkozzunk, hulladék a fél társadalom, ez bőven megmutatkozik az élet minden területén.

2021. dec. 23. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Furcsa, nem olyan nagy korkülönbségek ezek... (Az elsőt leszámítva)

A magam részéről ha könnyen egymásra hangolódunk, külsőre is bejön valaki, minden oké, de kiderül, hogy icipicit idősebb, mint az ideálom, akkor csak emiatt nem temetném el a dolgot. 21l

2021. dec. 23. 23:04
 10/12 anonim ***** válasza:

#6 és #8

A válaszomban kifejtettem, hogy nem csak a gyúrás lehet megoldás. De örülök, hogy megfogtad a lényeget. A könyvtárak ürességét fájlalod, de lehet, hogy kipattintva olvasottabb vagyok nálad (az írásképed borzasztóan primitív). Ez a "mindenkinél okosabb vagyok, akkor is, ha nem" bölcsész őrjöngés sokkal inkább korszellem, mint az, hogy én terembe járok.

Nyírott szakáll meg anyám tyúkja. Szánalmas vagy.

2021. dec. 24. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!