Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki esetleg ismer olyan Társkereső alkalmazást ahol gyermekmentes nőkkel lehet ismerkedni?
#11 Nem úgy gondoltam, hogy a lány ír ki kérdést a témáról.
Vannak akik már kérdések alatt fejtik ki egy válaszban, hogy nem akarnak gyereket. Ha rendesek és nem veszik zaklatásnak, nekik lehetne írni privátot. Legfeljebb visszaír, hogy tárgytalan a dolog.
Én még senkinek nem válaszoltam bunkón, mindenkivel kedves vagyok aki rám ír, szerintem az itteni csajok többsége rendes.
Inkább azt tapasztalom hogy nem ír vissza, vagy ha igen, akkor is csak én tartom fenn a beszélgetést.
Mintha csak arra lennék jó hogy szórakoztassam őket ha unatkoznak :)
13
Mert? Mi másra való a férfi?
"Mert? Mi másra való a férfi?"
Ez most komoly?
Kedvesség,szeretet,odaadás,szerelem ez neked mind smafu?
A gyerekvállalás a kisebbség dolga; meg is kapják érte a zsoldot minden hónapban. Sajnos ostobaságokra szórják el ("dikmá féltonnás arallánc"), ezért nincs látszatja.
Szóval elég sok személy van a többségi társadalomban, aki nem akar gyereket, sőt többen vannak, mint akik nem. Sok embernek pénze sincs rá, az állam nekik nem mér olyan bőkezűen, kivéve a haverokat. A CSOK-os bohócok is ráfaragtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!