Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki esetleg ismer olyan Társkereső alkalmazást ahol gyermekmentes nőkkel lehet ismerkedni?
Ird ii az adatlapodra, hogy nálad a gyerek kizáró ok!
Egyebként, halkan kérdezem meg, hogy a gyerek a kizáró ok? Vagy ha apuka már meghalt úgy rendbem van?
Én sem randiznék amugy gyerekes pasival! Es nem a gyerek miatt, hanem mert nem vagyok hajlando egy másik nőhöz alkalmazkodni
4
Nagyszerü! Akkor ezt is kiirhatod az adatlapodra, hogy SOHA nem szeretnel gyereket. Nyilván kissebb tobol merithetsz, de mindennek megvan az ára
Az a baj hogy annyira kicsi a tó, hogy kb a kanál víz kategória :D
Ezért próbálok keresni valami más lehetőséget, mert nagyon nehéz ilyen nőt találni :)
7
Igazából nem tudom, mit vársz! 😁
Eltartani egyedül is el tudja magát egy nő, a szexhez sem feltetlenül kelletek....egyedúl a gyerekcsinalás az, amit (én legalabbis) csak párban tudom elkepzelni.
Nem igazán szexhez keresnék nőt, hanem egy tartalmas , hosszútávú kapcsolatot szeretnék vele, tele érzelmekkel és szeretettel.
Nem is tudtam hogy csak annyit érnek a férfiak egy nőnek, hogy csinálnak nekik gyereket :D
Én kérek elnézést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!