Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, lányok, akiknek 25 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, akiknek 25 év körül jött össze az első párkapcsolat. Nem bántátok meg hogy nem lett korábban?

Figyelt kérdés

Előbb miért nem jött össze?

Én kicsit bánom, de nem volt korábba olyan lány akivel kapcsolatban lehetettem volt.

2021. dec. 22. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, miért nem jött össze. alapvetően elég sok lánnyal szót értettem, sok csajhaverom volt középsuliban. onnantól voltak gondok, ha valakinél tovább szerettem volna menni... kicsit hősszerelmes, kicsit lúzerpöcs okostojás, egyszerűen nem olyanok voltak a készségeim és tulajdonságaim, amik a velem egyidős vagy fiatalabb lányok számára vonzóak lettek volna mint partner. azt a néhány próbálkozót meg én magam pattintottam le. az önbizalmam pedig a béka segge alatt volt, a kicsit megkésve érkező kamaszkorom kezdetétől fogva úgy éreztem, borzasztóan le vagyok maradva és így már senkinek sem fogok kelleni.

de ez már múlt idő. annyira nem sajnálom, kamaszként nem lehet olyan szabadon és gazdagon megélni a dolgokat, mint amikor önálló dolgozó felnőtt vagy.

2021. dec. 22. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 25 évesen már rééégen feladtam a társkeresést.
2021. dec. 22. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
De. De mit lehet tenni? A múlton keseregni?
2021. dec. 23. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!