Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy rögtön a búcsúzás után hiányzott és bántátok, hogy nem tettétek?
Egy fiúról van szó,aki egyszer már utalt arra ,hogy esetleg többet szeretne tőlem. A legutóbbi találkozásunkkor lett volna alkalmam mondjuk rádőlni a vállára amikor a hátam mögött volt a keze az ülésen,de én nem tettem ,mert ú mit szólna stb.,de most már bánom és hiányzik. Volt már nektek ilyen. Ti szoktatok lányként pl. kézfogást vagy ölelést kezdeményezni és milyen szituációban ?
19-lány
A mai csajok döntő többségénél szerencsére már nem kell a felesleges köröket lefutni.
Volt rá példa, hogy 20 évesen nyaralni elhívtam egy olyan lányt, akit alig ismertem. Láttam kikkel mozog, milyen a stílusa.
Mondanom sem kell, hogy nem kellett sokat kérlelni, habár volt barátja, de azt nem hozta :)
Első nap végigjártuk a várost, ebédeltünk, moziztunk, sokat foglalkoztam vele, tekintettel voltam minden kérésére. Nem mondtam semmire, hogy nem... de ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!