Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit bánnátok meg - vagy bántatok meg - jobban?
1. Benne maradni egy biztos kapcsolatban/ házasságban, ami idővel vagy kiteljesedik vagy kiüresedik?
2. Félni otthagyni a biztosat, ezáltal elszalasztani az új lehetőséget, ami lehet, hogy a nagy Ő-t tartogatja magában, a maga ezer kérdőjelével együtt?
Ha a jelenlegi kapcsolat nem jó akkor lépni kell. Nyilván ha már megvan a gondolat, hogy a jelenlegi kapcsolat csak biztos pont és lehet, hogy jobb lenne kilépni akkor már megpróbáltak mindent a felek. Egyértelműen nem működik a dolog, akkor nem szabad benne maradni csak mert biztos pont. Ezt mindenki megbánja. Főleg mert úgy sem fog működni, úgy is véget fog érni a kapcsolat előbb-utóbb. És ez minél később történik meg annál több lehetőséget szalaszt el az ember. Ezt pedig mindig meg fogja bánni.
Teljesen mindegy, hogy van-e más kiszemelt, vagy lehet-e egy másik ember a "nagy Ő". Ha a kapcsolat nem jó, nincs szerelem és nem boldog a két fél akkor ki kell lépni belőle. Semmi értelme benne maradni. Akár van más akár nincs.
Az előző kapcsolatom nem működött, ismerősök, család nyomására maradtam benne, de én is felettem magamnak a kérdést, hogy minek.
Utána kileptem belőle, most van új, jól működő kapcsolatom.
Nem bírok olyannal maradni, akivel nem érzem már jól magam, én is kikészülök és a viselkedésemmel is kikészítem a másikat, nyilván a másik fél sejt ilyenkor valamit, ha nem is biztos benne.
Ebből szenvedés lett volna továbbra is, ha nem hagyom ott, egy ideig szomorú voltam persze, de amint elmúlt büszke voltam a döntésemre. Ha valaki odáig jut, hogy a kapcsolata csak "kényelmes", abból kétlem, hogy bármi jó lenne később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!