Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelelmélet-ellenes emberek tényleg ennyire egybitesen látják a világot, vagy csak az alkudozás pszichológiai stációjában vannak?
Mintha kényszeredetten be akarnák bizonyítani, mintha az életük múlna rajta, hogy meggyőzzenek minket, de a szavakon túl semmi nyomós érv nincs.
Nem arról van szó, hogy ne lennénk meggyőzhetők - mi örülnénk a legjobban, ha bebizonyosodna, hogy nincs igazunk - de arra, hogy egy névtelen, arctalan válaszoló beírja, hogy ő szokott látni átlagos párokat meg ismer ilyeneket meg boldogok meg stb. az azért messze nem megalapozott tény. Eleve semmit nem tudunk az illetőről és arról, hogy az ő szemében ki számít átlagosnak. Arról meg főleg, hogy ezek milyen párok. Párnak számít már az, akik egymás mellett sétálnak az utcán vagy csak akiket ténylegesen ismer és azt mondják magukról, hogy boldogok és a Facebookon is azt posztolják, hogy boldogok?
31
Amúgy most mit akarsz? Komoly kapcsolatot egy nővel, vagy minél többet megfektetni? 🤔
33: Hát a "Chad" ismerősömnél gondok vannak. Nehezen matchel és a lány pénzautomataként használja.
Ez történik ma:
https://www.youtube.com/watch?v=DdIbLZvh7S0
"És senki se fog tudni egy csajt se megfektetni, és az összes csaj szingli marad és szűz? :D":
Lehetséges, de nem tudok biztosat mondani. Középiskolásként animefan gamer voltam, aztán ugye elkezdtem fejleszteni magam. Ma az animefan gamer barátom 100kg környékén van és boldog párkapcsolatban él egy anime rajzoló lánnyal, miközben én ma blackpiller vagyok. Lehet ő csinálta jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!