Adásvételkor kinél kell, hogy legyen ELSŐSORBAN a pénz? A vevőnél vagy az eladónál?
Figyelt kérdés
1,Értem én, hogy visszajáró(???) meg alkura kell számítani,
(+ az interneten fel nem tüntetett hibák miatt amit a szemfüles vásárló észrevesz).
2, Az nem bunkósság amikor a vevő még a vétel ár pontos összegével sem rendelkezik csak többel vagy a vételáll úgy 10 -15% -val kevesebbel és ezzel az eladót arra kondicionálja, hogy engedjen az árból, indokok nélkül?
2021. szept. 6. 16:40
1/1 anonim válasza:
Ilyeneket el kell küldeni. Eddig 3 motorom volt, és mind a 3at értelmes embereknek adtam el. Akin hallottam, hogy bunkó, okoskodó annak annyit mondtam, hogy sajnalom önnek nem eladó. Mindig jön egy ertelmes akivel lehet beszélni, es akkor engedtem is az árból. Kb tudtam, hogy ha az egyik megyéből jelentkezik akkor elmegy a motor. Mind a 3 egy és ugyan abbol a megyeből volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!