Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én lennék az Egyesült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én lennék az Egyesült Államok elnöke, akkor egy átlagos magyar nőnek megfelelő anyagi hátteret és egzisztenciát tudnék nyújtani, vagy még lenne hova fejlődnöm?

Figyelt kérdés

2021. dec. 19. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván lenne hova fejlődnöd. Ahogy látod, az egész világon kizárólag Soros Gyurinak meg Jeff Bezosnak van barátnője. Még Zuckerberg is egyedül van, ő labdába se rúghat mellettük.
2021. dec. 19. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egzisztenciálisan túlszárnyalnád minden magyar nő álmát, viszont az időbeosztásod miatt szinte garantált a sikertelenség sokaknál.
2021. dec. 19. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Hàt...

Ha hozzá olyan a fejed mint egy liter tej, akkor tök mindegy igazàból.

2021. dec. 19. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:
37%
Ott van Donald Trump, szerintem több nője volt mint a fél Magyarországnak együtt :D
2021. dec. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!