Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen felejtsem el a korombeli (25-28 éves) nőket, ha nincs még egzisztenciám és 5-7 évvel fiatalabbnak nézek ki? Inkább nézelődjek a fiatalabbaknál?

Figyelt kérdés

24 évesen mentem egyetemre. Előtte dolgoztam és éltem külföldön, kicsit világot láttam, illetve akkorra jöttem rá mi akarok lenni. Piacképes szakmát tanulok és szakmába vágóan gyakornokként dolgozom, de az csak jelképes fizetést ad, amiből nagyon max. nullára jövök ki. Van néhány millióm félretéve még régebbről külföldről hogy mégse hónapról hónapra éljek és legyen tartalékom, de amúgy albi szobában élek és nincs kocsim.

A másik, hogy iszonyú kölyökképem van. Jóképű vagyok sokak szemében a visszajelzések alapján, de nagyon baba arcom van és szőkés hajam. Nem rég is egy 21 éves lány magával egykorúnak gondolt, de borostától és frizurától függően ilyen 22-24 évesnek szoktak nézni, akiket újonnan ismerek meg. Így ezekkel a tulajdonságokkal felejtsem is el a kb. korombeli nőket?

2021. dec. 19. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ja és felejtsd el nyugodtan a 10es féle válaszadókat. Lotyóknak ne akarj megfelelni!
2021. dec. 30. 12:47
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem haragszom a 7-es vagy 10-es válaszolókra. Nem tetszhetek a világon mindenkinek, ezt el kell fogadnom. Én is ezt látom, hogy akkor legjobb ha megmaradok a kb. 20-24 körüli fiatalabb csajoknál. A 26-28 éves nőknek pedig ott vannak a 30-as férfiak.

7. A kérdés leírását már nem olvastad el? Én is dolgoztam már felnőttként közel 5 évet teljes állásban. Csak nem érettségi után mentem továbbtanulni, hanem 24 évesen.

10. Több tucat nővel randiztam már, de még senkivel nem mentem el az első randikon étterembe és egyetlen férfi ismerősöm sem szokott ilyet művelni. Általában beülünk valahová meginni valamit, ez a normális. Ha már egy pár vagyunk, az megint más, akkor elmegyünk étterembe. Étterembe vinni a nőt első randikon kb. olyan balfogás, mint virágot vinni neki. A legtöbb nőt ez pont eltaszítja. Étterembe inkább azok viszik a nőket randizni, akik a pénzükkel (étterem, jó kocsi, jó ruhák, stb) akarják lenyűgözni a nőket inkább.

2021. dec. 30. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!