Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőt miért taszítja a férfi határozottsága?
Ha a férfi önállóan képes döntéseket hozni.
Ha nem kér engedélyt, mint egy kisgyerek.
Ha mer meglépni dolgokat a nélkül, hogy előtte kikérje tanácsadó, szakértő, jós, vagy anyád véleményét.
A kontrollmániás, agyonkényeztetett, egoista nőket miért zavarja a férfi határozottsága?
Navajon...
Lásd: #11.
Mert nem ő irányíthat, nem ő dönthet, amennyiben kontrollálni akarják, akkor vagy: hülyegyerek, sosem láttál még nőt, stb.
Gyakorlatilag a saját sorsodról sem.
Inkább belepusztul, mint bárkihez szocializálódnia kelljen.
Az a tipikus mindenkihülyecsakénvagyokhelikopter.
Már eleve az, hogy nőnek gondolja magát, a feltevés is vicces.
Az ilyen valami idomítható pincsikutyát keres, aki kussban bólogat mindenre.
Na az neki a határozott férfi...
Ezzel egy baj van a gyakorlatban.A nagy, "határozott" férfiak többsége nem abban önnállósítja magát, hogy például:
-elromlott valami, ezért megcsinálja/megcsináltatja/újat vesz kérdés nélkül
-felismeri a problémákat és hatékonyan megoldja
-ha kevés a pénz másodállást vállal, munkahelyet vált
-programokat szervez magától, esetleg különleges alkalomkor vendégséget szervez, megfelelő ajándékot vesz
-magától kifogástalanul elvégzi az otthoni munkák közül azt, amit meg kell csinálni és épp ráér
Hanem olyanokban, hogy:
- mikor igya le magát részegedésig
- mikor menjen bulizni
- mikor szervezzen magának haveros nyaralást
- hogy tudja csak és kizárólag a saját érdekeit és pillanati hasznát/örömét nézni, persze úgy, hogy ezzel mindenkit megsért/megbánt a környezetében
- hogy szórja el a közös pénzt olyan dolgokra, amiből csak ő profitál, aminek csak ő örül, az sem baj ha kajára sem marad, stb.
Az 1.fajtával egy nőnek sincs baja, de őszintén kinek kéne egy olyan, mint a 2. fajta?
Hogyha párkapcsolatot akarsz, a fontos döntések közösek, nem önállóak. Nem arról van szó, hogy engedély kell, mert kisgyerek vagy, hanem a párodnak is van véleménye, akarata, amit ha nem beszéltek meg, folyamatosan olyan döntéseket fogsz hozni, ami számára rossz.
Ki akar olyan kapcsolatban élni, ahol sosincs az, amit akarsz?
A négyes leírta.
a sima határozottság, mindig vonzó.
Persze ne hozzon döntést önállóan egyet sem nélküled.Mert te akkor hogy is írtad:"akkor ki fogok lépni nagyon gyorsan"
Mondjuk eldöntheti határozottan hogy a csokispudingot enné inkább.De végül az is rajtad áll,hogy te megengeded e neki.
Mert érinti az önrendelkezesi jogaidat,mivel te a vaniliásat ennéd.
A helyzet az hogy a xar döntéseket gondolom a nyakába lehet varni.Sőt erre kell az a sima hatarozottsag!!Ott mutassa meg mit tud!!Amikor nyakig a kaki!Hagy hozza meg ő a döntést.Végülis utólag ha jól sül el,akkor be lehet állítani úgy,hogy te jóérzékkel rábíztad.Ha meg nem sül el jól,akkor fel lehet pofozni a barmot,hogy mekkora hülye volt!
"Persze ne hozzon döntést önállóan egyet sem nélküled."
Ha engem is érint, akkor ne. Ahogy senki más se, mert nem vagyok gyerek, hogy a fejem felett döntsenek.
Ha nem érted amit a 4es hozzászólásban írtam, az nem az én szegénységi bizonyítványom.
Gondolom te értékelnéd, ha a határozott barátnőd, a megkérdezésed nélkül eladná a kocsitokat, vagy venne egy 2.-at a közös pénzből. Vagy, ha haza állítania egy háziállattal, esetleg beköltöztetné a barátnőjét egy pár hétre, mert épp nincs hol laknia. Vagy közölné, hogy jövő héttől hetelős melója van külföldön, esetleg ki is költözik. De lehetne még ezer példát hozni. A közös ügyekben közösen kell dönteni. Ilyen egyszerű. Az, hogy ő a saját munkájában (amennyiben az rám nem hat) milyen döntéseket hoz, vagy a saját pénzével mit kezd, az az ő dolga. De a közös ügyek, közösek, mint a nevük mutatja. Egyik félnek sincs joga önhatalmúlag dönteni.
A határozottság nem a fent említett példákban merül ki, sőt...
Mint írtam, ha ezt nem érted, az nem engem tüntet fel rossz fénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!