Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nőt miért taszítja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőt miért taszítja a férfi határozottsága?

Figyelt kérdés

Ha a férfi önállóan képes döntéseket hozni.

Ha nem kér engedélyt, mint egy kisgyerek.

Ha mer meglépni dolgokat a nélkül, hogy előtte kikérje tanácsadó, szakértő, jós, vagy anyád véleményét.

2021. dec. 19. 05:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
3%

A kontrollmániás, agyonkényeztetett, egoista nőket miért zavarja a férfi határozottsága?

Navajon...

Lásd: #11.

Mert nem ő irányíthat, nem ő dönthet, amennyiben kontrollálni akarják, akkor vagy: hülyegyerek, sosem láttál még nőt, stb.

Gyakorlatilag a saját sorsodról sem.

Inkább belepusztul, mint bárkihez szocializálódnia kelljen.

Az a tipikus mindenkihülyecsakénvagyokhelikopter.

Már eleve az, hogy nőnek gondolja magát, a feltevés is vicces.

Az ilyen valami idomítható pincsikutyát keres, aki kussban bólogat mindenre.

Na az neki a határozott férfi...

2021. dec. 19. 10:28
 22/28 anonim ***** válasza:
80%
#21: ha a nemeket felcsereled, akkor tökéletes a meglátásod.
2021. dec. 19. 11:50
 23/28 anonim ***** válasza:
87%
Nem határozatlanságot akartál írni? Mert engem ezért hagynak ott inkább.
2021. dec. 19. 11:59
 24/28 anonim ***** válasza:
91%

Ezzel egy baj van a gyakorlatban.A nagy, "határozott" férfiak többsége nem abban önnállósítja magát, hogy például:

-elromlott valami, ezért megcsinálja/megcsináltatja/újat vesz kérdés nélkül

-felismeri a problémákat és hatékonyan megoldja

-ha kevés a pénz másodállást vállal, munkahelyet vált

-programokat szervez magától, esetleg különleges alkalomkor vendégséget szervez, megfelelő ajándékot vesz

-magától kifogástalanul elvégzi az otthoni munkák közül azt, amit meg kell csinálni és épp ráér

Hanem olyanokban, hogy:

- mikor igya le magát részegedésig

- mikor menjen bulizni

- mikor szervezzen magának haveros nyaralást

- hogy tudja csak és kizárólag a saját érdekeit és pillanati hasznát/örömét nézni, persze úgy, hogy ezzel mindenkit megsért/megbánt a környezetében

- hogy szórja el a közös pénzt olyan dolgokra, amiből csak ő profitál, aminek csak ő örül, az sem baj ha kajára sem marad, stb.

Az 1.fajtával egy nőnek sincs baja, de őszintén kinek kéne egy olyan, mint a 2. fajta?

2021. dec. 19. 12:21
 25/28 anonim ***** válasza:
97%
#20 leírta a tutit.
2021. dec. 19. 12:47
 26/28 anonim ***** válasza:
97%

Hogyha párkapcsolatot akarsz, a fontos döntések közösek, nem önállóak. Nem arról van szó, hogy engedély kell, mert kisgyerek vagy, hanem a párodnak is van véleménye, akarata, amit ha nem beszéltek meg, folyamatosan olyan döntéseket fogsz hozni, ami számára rossz.

Ki akar olyan kapcsolatban élni, ahol sosincs az, amit akarsz?

2021. dec. 19. 17:18
 27/28 anonim ***** válasza:

A négyes leírta.

a sima határozottság, mindig vonzó.

Persze ne hozzon döntést önállóan egyet sem nélküled.Mert te akkor hogy is írtad:"akkor ki fogok lépni nagyon gyorsan"

Mondjuk eldöntheti határozottan hogy a csokispudingot enné inkább.De végül az is rajtad áll,hogy te megengeded e neki.

Mert érinti az önrendelkezesi jogaidat,mivel te a vaniliásat ennéd.

A helyzet az hogy a xar döntéseket gondolom a nyakába lehet varni.Sőt erre kell az a sima hatarozottsag!!Ott mutassa meg mit tud!!Amikor nyakig a kaki!Hagy hozza meg ő a döntést.Végülis utólag ha jól sül el,akkor be lehet állítani úgy,hogy te jóérzékkel rábíztad.Ha meg nem sül el jól,akkor fel lehet pofozni a barmot,hogy mekkora hülye volt!

2021. dec. 20. 06:20
 28/28 anonim ***** válasza:
96%

"Persze ne hozzon döntést önállóan egyet sem nélküled."

Ha engem is érint, akkor ne. Ahogy senki más se, mert nem vagyok gyerek, hogy a fejem felett döntsenek.

Ha nem érted amit a 4es hozzászólásban írtam, az nem az én szegénységi bizonyítványom.

Gondolom te értékelnéd, ha a határozott barátnőd, a megkérdezésed nélkül eladná a kocsitokat, vagy venne egy 2.-at a közös pénzből. Vagy, ha haza állítania egy háziállattal, esetleg beköltöztetné a barátnőjét egy pár hétre, mert épp nincs hol laknia. Vagy közölné, hogy jövő héttől hetelős melója van külföldön, esetleg ki is költözik. De lehetne még ezer példát hozni. A közös ügyekben közösen kell dönteni. Ilyen egyszerű. Az, hogy ő a saját munkájában (amennyiben az rám nem hat) milyen döntéseket hoz, vagy a saját pénzével mit kezd, az az ő dolga. De a közös ügyek, közösek, mint a nevük mutatja. Egyik félnek sincs joga önhatalmúlag dönteni.

A határozottság nem a fent említett példákban merül ki, sőt...

Mint írtam, ha ezt nem érted, az nem engem tüntet fel rossz fénybe.

2021. dec. 20. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!