Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőt miért taszítja a férfi határozottsága?
Ha a férfi önállóan képes döntéseket hozni.
Ha nem kér engedélyt, mint egy kisgyerek.
Ha mer meglépni dolgokat a nélkül, hogy előtte kikérje tanácsadó, szakértő, jós, vagy anyád véleményét.
Megint megjöttek a realitástól elszakadt, örökké egyedülálló hülyegyerekek, akiknek semmi közük nem volt nőhöz.
Tipikus, hogy határozottságként állítod be az önkényes, agyatlan döntéseket, amiket kutya kötelességed lenne megvitatni a nővel, hogyha az ő életét is érinti, ehelyett ilyen stílusban köpköd és toporzékol.
Nyugodtan dönts egymagad mindenben, csak akkor kímélj meg mindenkit magadtól! Főleg a nőket.
Ez úgy működik, hogy akkor kell határozottnak lenned, amikor a nő már nem tud! Viszont akkor kötelező,hogy megoldd helyette a problémát, mert ha nem akkor tutyimutyi, anyuka kedvence vagy!
Ha viszont nincs semmi probléma, és zavartalanul tudja játszani az erős független nőt, akkor nehogy bele merjél szólni a dolgaiba, vagy tanácsot merj neki adni, mert akkor egy hímsoviniszta, elnyomó, kontrollmániás, barom vagy!
Egyébként meg is lepődtem volna, ha valamelyik bohóc nem hozza ide megint a "házimunkát"!
Ahha.
Nos, van a határozottság és van, amikor valaki nem képes párban gondolkodni egy párkapcsolatban. Az, hogy nem vagy tekintettel arra, mivel bántod meg vagy szégyeníted meg, esetleg hagyod cserben a társad, nem határozottság, hanem önző féregség.
Határozottság ott van, ahol vannak önálló gondolatok meg asszertivitás. Nem ott, ahol mész a fejed után és gázolsz bele mindenbe.
Határozott férfit keveset láttam, ilyen gyökereket viszont bőven sokat. Kösz, több nem kell az életembe.
Az engem is érinti dolgokban nyilván nem dönthetsz a fejem felett.
Mit nem lehet ezen érteni?
Felőlem olyan fagyit kérsz határozottan, amilyent akarsz, de engem is érinto dolgokról nyilván nem döntesz
Határozott férfi, ahogy elképzelem: Nem kérdezget folyton, hogy mi jó nekem, hanem gerincre vág és teszi a dolgát, nem csicskul be a főnökének, hanem húz egy határt magának és nemet mond dolgokra, amik miatt úgysem fizetik meg. Biztos a dolgában és nem vakarja 10 évig a tökeit, hogy elvegyen-e vagy sem. Képes önállóan gondolkodni és egyéniség maradni a kapcsolatban, aki a nekem való nonstop lefetyelés helyett ugyanúgy foglalkozik a hobbijaival, mint korábban, hiszen az is ő. Nem engem faggat arról folyton, hogy hova menjünk és mit csináljunk, hanem próbálkozik dolgokkal. Nem vár mindenre visszacsatolást, mert ennyi kockázat belefér. Nem a nőkért tesz dolgokat, amik a nők számára vonzóak, hanem magáért. Nem a havert lesi, hogy mit csinál, hanem a saját belátása szerint alakítja az életét és abba illő embereket keres.
Határozott férfi, ahogy a legtöbb pöcs gondolja: Elmegyek a haverkákkal és leiszom magam a sárga földig, pedig a párom tervezett velem közös programot aznap estére. Kimegyek külföldte dolgozni, le is van szarva, hogy mit mond, majd megoldja. Megtiltok neki dolgokat és számonkérem, mintha a qrva gyerekem lenne, mert azt hiszem, hogy fölötte állok. Szarok rá, hogy ő takarítja el a mocskom, nekem ez akkor is jár. Azzal dumálok és flörtölök, akivel akarok, hadd nyivákoljon csak, majd megnyugszik. Ha szorul a hurok egy vita alkalmával, jó határozottan rábaszom az ajtót és bármit csinál, nem reagálok napokig, hogy megmutassam, mit engedhet meg mellettem. Addig alázom szavakkal és hasonlítom random nőkhöz, amíg meg nem engedi, hogy seggbebasszam.
Szerintem a határozottság nem arról szól, hogy bizonyos dolgokban egyedül döntesz hanem arról, hogy van nézőpontod, önálló gondolatod, nem félsz kiállni magáért, nem engede hogy semmibe nézzenek, nem leszel papucs. Párkapcsolat azért párkapcsolat mert KETTEN vagytok benne, egymás szövetségeseként és ha bármi döntés van azt megbeszéljétek. Az szerintem teljesen normális egy kapcsolatban, ha mindkét fél meghallgatja a másikat és közösen döntenek érvek alapján.
Ami viszont nem jelenti azt, hogy nem veszed ki a részed pl a házimunkából, fozesbol, gyereknevelésből. Gondoskodsz róla, te vagy a támasza a bástyája.
Aki azt mondja hogy attól határozott egy férfi, hogy iszik, drogozik, leszarja, bántja a másikat, esetleg félre megy az meg is érdemli a sorsát.
Nyilván van olyan nő aki "uralkodni" akar a férfin, és van olyan férfi aki szintén ezt akarja egy nőtől de az nem egészséges.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!