Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, járnátok középiskolai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, járnátok középiskolai tanárral?

Figyelt kérdés
Vagy taszítana a nagyon kevés fizetés?

2021. dec. 18. 16:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5%
Nem,túl okos lenne hozzám,meg nagy ott a kísértés a sok tinilány között.
2021. dec. 18. 17:42
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha, mint ember, vonzana, akkor igen. De ehhez meg kellene ismernem rendesen. Viszont ennek semmi köze nem lenne a hivatásához.
2021. dec. 18. 17:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Hivatás mindegy egy kapcsolatban.Mondjuk amennyit egy állami iskolában keresnek kevés, de a legtöbben úgy korrepetálnak, magánórákat adnak stb Én keresek eleget nőként, igazából az anyagi biztobság meglenne.
2021. dec. 18. 19:05
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, gondolom ha intelligens, akkor igen. Amúgy van 8 tanár ismerősöm, mindegyiknek van párja (nem is ronda nők).
2021. dec. 18. 19:41
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Hm, akik itt fanyalognak, tessen beiratkozni matek-kémia-biológia-fizika szakos tanárnak, ha azt elvégzik, akkor lehet okoskodni. Én biológusként végeztem, 10/7 esetben a biosztanárokkal vigyáztam együtt, szigorlaton is, ugyanazt várták el, mint tőlem. Ki is hullott a 64%-uk. Nem könnyű ez. Egy rajz, ének szak, lehet hogy az, de egy természettudományos bazi nehéz.
2021. dec. 18. 19:45
 16/23 anonim ***** válasza:
21%
Azt meg senki ne mondja nekem, ha pl jövőre emelik a bérüket és egy szakiskolában keresnek 275 nettót, a nő ugyanannyit, az 550 nettó, hogy abból nem lehet normálisan megélni. Tegyük fel van egy nagyobb mérvű 150 ezres lakáshitel, de úgy is marad 400 ezer, 100 ezer kaja (amúgy nincs annyi), 50 rezsi, 50 ruha. Így is marad 200 ezer, amiből ha szórakoznak és 50 ezret félretesznek havonta nyaralásra akkor is 100 ezer megmarad váratlan kiadásokra. Persze aki nagy lábon él és fejenként keresnek 5-600 ezret, azokhoz nem szóltam.
2021. dec. 18. 19:55
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

10/7 esetben a biosztanárokkal vigyáztam együtt,

vizsgáztam...

2021. dec. 18. 19:57
 18/23 anonim ***** válasza:
16: Járásnál nincs közös kassza. Vagyis ha az egyiknek van egy 150-ezres lakáshitele, akkor a másiknak is van 150 ezres lakáshitele, plusz ha mindkettő csak havi 20-20at tankol a kocsiba már 40ezer. Hoppácska, milyen spórolás?
2021. dec. 19. 13:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem is van tanári végettségem (is). Lennék együtt tanárral, ha amúgy passzolunk. Nekem nem a fizetése lenne az akadály, hanem az, hogy tisztelet a kivételnek, de több olyan tanárt is ismertem eddig, aki azt hiszi, hogy az ő munkája a csúcs, mert hivatás és semmibe vesz mindenki mást. (Engem, mint pályaelhagyót meg aztán főleg...)
2021. dec. 20. 12:02
 20/23 anonim ***** válasza:
23 ban ha nyer Orbán, beígérte h emeli 50%-al a tanárok bérét (általában amit ő ígér, azt be szokta váltani, amúgy meg egy tolvaj szerintem, de melyik politikus nem az?), akkor már normálisan fognak keresni. Nettó 300 felett már tudnak a nők is kezdeni velük valamit...
2021. dec. 21. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!