Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy 16 éves lánnyal, aki legalább a középiskola végéig meg akarja őrizni szüzességét?
Figyelt kérdés
/privikre nem válaszolok, elméleti kérdés, bocs/2013. febr. 14. 16:55
2/21 anonim válasza:
Ha csak nem cigány, mert akkor 40 évesen se végez... Bár, az meg kizárja ezt az elvet...
Tehát, ja. Bár, kérdés hány éves vagy.
3/21 anonim válasza:
Sztem igy a helyes.Nincs ezzel semmi probléma.Én is ilyen lányt szeretnék.
5/21 anonim válasza:
nem probléma, ha meg akarja őrizni addig
6/21 anonim válasza:
Örülj neki, hogy a mai kis rib@ncokkal teli világban találkoztál eggyel, aki megpróbál nem az lenni. Ne akard már kiölni belőle...
7/21 anonim válasza:
persze hogy járnék! aztán meg rávenném valahogy amikor kettesbe vagyok náluk, addig smárolnám meg tapiznám amíg fel nem izgul annyira hogy nem tud ellen állni. :) persze ez sok fiúnak nem megy, ők azok akik itt írják hogy jajj nem engedte a barátnőm... :) semmi sem lehetetlen!
9/21 anonim válasza:
2-es :DDD és így születik a következő "40 éves szűz" :D
különben én járnék, HA az ellen semmi kifogása hogy majd huncutkodhatunk kicsit (szex nélkül) :D
F19
10/21 anonim válasza:
16 éves lánnyal akkor se járnék, ha én 16 éves körüli lennék, akár szűz a lány, akár nem, mert nagyon fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!