Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti járnátok egy 16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti járnátok egy 16 éves lánnyal, aki legalább a középiskola végéig meg akarja őrizni szüzességét?

Figyelt kérdés
/privikre nem válaszolok, elméleti kérdés, bocs/

2013. febr. 14. 16:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazán megnyugtató, ahogy a többség gondolkodik.
2013. febr. 14. 20:53
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!

A kapcsolat alapja a szex. Ha valaki nem érzi magát elég érettnek ehhez, akkor ne akarjon kapcsolatot és menjen vissza babázni.

2013. febr. 15. 10:16
 13/21 anonim ***** válasza:

én már tuti nem.

mit kezdjek 2 évig egy konzervvel, amit csak 2 év múlva tudok kibontani, ha most vagyok éhes?

még ha azt mondja, hogy megvárja mikor érik meg rá a kapcsolatunk, akkor azt mondom rendben, kivárom.

Bár a 16 már hozzám túl fiatal... inkább legyen legalább 18...

De ha előre megmondja, hogy 2 évig tuti semmi még akkor biztos nem fogok rá várni.

Nincs akkora szerelem a világon.

Én se fiatalodok és igényeim nekem is vannak.

Ésszerű időre azt mondom ok, kivárom, de 2 év az túl sok ehhez.

2013. febr. 15. 11:02
 14/21 A kérdező kommentje:
Elsősorban fiúk véleményét vártam, (de köszönök minden választ :)), nekem a 19+ korosztály férfi, és megértem, hogy ők nem mennének bele ilyen kapcsolatba. Én nem is járnék ilyen korúakkal, mert úgy gondolom, ők túl idősek hozzám. Amolyan tiniszerelemre gondoltam.
2013. febr. 15. 11:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Jah, csak hogy ezek az apróságok nem derültek ki a kérdésből, mi meg nem vagyunk gondolatolvasók és nem is ismerünk, hogy tudjuk a hozzáállásod.

De azért szívesen :)

2013. febr. 15. 12:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Azért kíváncsi vagyok, hogy egy 19+ férfi nem tartaná fiatalnak a 16 éves lányt magához? Ha az amúgy esetleg bele megy a szexbe?
2013. febr. 15. 12:04
 17/21 anonim ***** válasza:

szerintem 5+ év korkülönbség felett már nagy a difi, és igen, fiatalnak tartanám.

Viszont ha egyébként érettként gondolkodik és viselkedik, akkor nem okozna ez problémát.

Viszont 25 felett az ember már szeret élni és ezzel jár a szex is, nem csak kisiskolsás csínytevés meg izgalom, úgyhogy ha ez nincs, akkor az a kapcsolat hiányos, amiből előbb utóbb a megcsalások is lesznek.

Akkor inkább keresek mást, akivel ez is rendben van.

27/F

2013. febr. 15. 12:26
 18/21 anonim ***** válasza:
59%

ja, még annyi, hogy csak a szex miatt viszont nem kezdenék 16 évessel már.

Kizártnak tartom, hogy hosszú távú dolog lehetne belőle.

16 évesen egy lánynak még tanulnia kell, és még utána sem árt pár évig.

25 év felett meg az ember már családalapításon gondolkozik általában.

ez a két kor viszont nem passzol ebből a szempontból.

Vagy ha valaki 16 évesen gyereket akar szülni, az nem normális.

Nem érett még a feladatra, és nem látja át, hogy mikkel jár ez, és mekkora felelősség és megterhelés minden szempontból.

kell hozzá még 10 év, hogy erre szintre eljusson.

És ez nem testi, hanem inkább szellemi jellegű érés.

2013. febr. 15. 12:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel, sőt dícséretes, hogy nem akarja korán elveszteni.
2013. márc. 2. 12:53
 20/21 anonim válasza:
Szerintem ez tiszteletre méltó. Akinek ez probléma ott nem a lánnyal van gond...
2013. ápr. 29. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!