Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan fiúval, akit huszonéves létére mindenki középiskolásnak néz?
A múltkor volt egy fiú, aki szerint ő kisfiúsan nézett ki ezért nehezen talált magának barátnőt! Képet küldött magáról, és egyáltalán nem volt kisfiús a kinézete! Véletlen nem te vagy az?
Am én is hasonló cipőben járok, csak én lány vagyok!
Én ugyan még csak 23 leszek de én is 17 évesnek nézek ki és az az igazság,hogy rettentő sok lány van oda értem,nem nagyképűségből írom csak ez a tény.
Ez inkább előny mint hátrány,a fiatalabb lányok jobban szeretik a tapasztaltabb fiúkat akik még sem tűnnek idősnek viszont mi már ebben a korban bárkit betudunk hülyíteni nagyjából, ez így van,bármit hazudhatsz egy 17-18 éves lánynak körülbelül,a 15-16 éves korosztályról meg nem is beszélnék :)
Szóval ez előny és nem hátrány :)
És igen járnának mert nekem is van barátnőm,17 éves,az előző is 17 volt,kavartam 15 évesekkel is és tudták a korom :)
Szóval hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!