Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mi urunk következő évében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mi urunk következő évében nettó 350 ezres fizetés mellett érdemes belevágni a társkeresésbe Budapesten, vagy ez még mindig édeskevés?

Figyelt kérdés

2021. dec. 18. 14:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
10. Miről beszélsz? 130 + rezsiért lakom a Semmelweis klinikák közelében egy új építésű társasházban 37 négyzetméteres garzonban. Rezsivel együtt 160 körül van. Nagykörút gyalog 5 perc.
2021. dec. 18. 15:18
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, az a baj, hogy garzon. A csajok messzire elkerülnek. Mert később gyerek kell, minimum 3 szobás, nagy, kb. 105 négyzetméter kell.
2021. dec. 18. 15:22
 13/28 anonim ***** válasza:
56%

11.

Na, egy cella 130 ezerért, ami sosem lesz a tied és gyűjteni sem tudsz mellette.

Tenk gád, hogy a családom kihalófélben van olyan értelemben, hogy kevés a leszármazási ág, így legalább testvérem meg én is megússzuk ezt a lakás-borzalmat, neki konkrétan háza lesz, nekem pedig lakásom, úgy, hogy nem tettünk érte semmit. Csak a szerencsén múlik.

2021. dec. 18. 15:25
 14/28 anonim ***** válasza:
Az "jó1" 60 ezer 37 négyzetméterért...Székesfehérváron 36 négyzetméterért fizetek 35 ezer körül hitelt+ rezsit. A rezsi olyan 25-30 körül van, attól függően, hogy épen mennyi gázt és áramot használok. Ja és nem valami eldugott helyen van a lakás, hanem elég közel van a busz pályaudvar, pláza, mediamarkty tesco, spar.
2021. dec. 18. 15:31
 15/28 anonim ***** válasza:

12. Te miről beszélsz? ALBÉRLET. Ha akarom holnap elköltözöm innen, max. csak a kauciót bukom. De ha párom lenne és összeköltöznénk, akkor nagyobba mennénk. Szoktam felhozni csajokat.

13. De tudok gyűjteni, mert IT területen dolgozom és már huszonévesen elég jól keresek. A fizum harmada és negyede közti összeget költök lakhatásra.

Cella? 1 embernek mekkora tér kell? Egyedül maximum egy 45-50 négyzetméteres 1,5 szobás lakást vennék ki, ha nem ezt. Az annyival tud többet, hogy van még benne egy külön hálószoba.

Én lakásban nőttem fel, szóval nem érzem azt, hogy nekem egyedül be kell laknom és ki kell cuccokkal töltenem 100 négyzetmétert és hasonlók. Ez mellett minimalista életmódot folytatok, direkt kerülöm a tárgyak, kacatok felhalmozását. Legyen minden minél letisztultabb, minél egyszerűbb.

2021. dec. 18. 15:33
 16/28 anonim ***** válasza:
Amint van esélyetek menjektek ki külföldre egy kis pénzt összeszedni kezdő tőkének aztán lehet is felvenni kölcsönt, vagy inkább "mamahotel" aztán gyűjtögetni a pénzty mint ilyen egyszobás lakásokra kiadni 140-160 ezreket. Qz meg a f..t érdekli, hogy a nők vinnyognak azért, ha valaki a szüleivel lakik! Az embernek a saját életey jövője legyen megalapozva normálisan, majd aztán lehet egy csekély figyelmet szentelni a nők elvárásainak.
2021. dec. 18. 15:36
 17/28 anonim ***** válasza:

14. Azt fogod, hogy mindenkinek más az anyagi helyzete, lehetőségei? Olyan hülyén beszéltek, mert magatokból indultok ki. Nem egyformák az emberek. Mik ezek a kötözködések, hogy cella, meg csak garzon? Meg "jáj 160 ezer". Nyilván ti nem így élnétek, de miért nem tudtok elfogadni engem, illetve hogy másnak esetleg más a jó, nem az ami nektek?

Közel 600 nettóval nem érzem nagy kiadásnak a 160-at albérletre lényegében Budapest belvárosában. Vidékről származom és örülök, hogy itt élhetek fiatalon, huszonévesen a belváros pezsgése közelében. Nekem ez így tökéletes most.

2021. dec. 18. 15:37
 18/28 anonim ***** válasza:

15.

Viszont nem csak te költözöl amikor akarsz, hanem egy bizonyos határidővel - meg kis pénz visszaosztásával - veled is közölhetik, hogy lehet elővenni a vándorbotot.

Igen, igen, a gyakorin mindenki "informatikus" milliós nettóval, nem meglepő, hogy te is, bár a "merjünk kicsik lenni" minimalizmus elég szörnyű. Én azt nem bírnám egy kisebb lakásban, hogyha szomszédos lakással közös fal lenne. Elviselhetetlen másokat hallgatni, így viszont ahol alszom, az távol van másoktól, nem keltenek fel lármázással vagy ilyesmi. A 35 négyzetméteren még egy normálisabb ágy sem fér el, vagy minden helyet elfoglal. Mellé lapra-szerelt bútorok, meg olyan pici fürdőszoba ahol nincs rendes kád meg a mosógép sok helyen a konyhában(! - milyen beteg dolog ez?) van.

2021. dec. 18. 15:37
 19/28 anonim ***** válasza:

18. "Viszont nem csak te költözöl amikor akarsz, hanem egy bizonyos határidővel - meg kis pénz visszaosztásával - veled is közölhetik, hogy lehet elővenni a vándorbotot."

És akkor mi van? Ezt nem értem. Akkor fogom a cuccaim és keresek egy másik albérletet. Vagy ezzel most mit akartál mondani? Tényleg nem értem. Aki albérletbe költözik, az ne örökös stabilitásra vágyjon.

Ember. A második bekezdésed pedig olyan rantelés, kötözködés most, amivel nem lehet mit kezdeni. Ha nem hiszel nekem, akkor nem hiszel. Küldjek neked fizetési csekket?

Ha pedig te nem tudnál ilyen helyen élni, azzal sem tudok mit kezdeni. De nem értem mi célod ezzel, mert egymást úgy sem fogjuk meggyőzni. Természetesen van hely normális méretű ágynak, nincsenek lapra szerelt bútorok és a fürdőszoba is kényelmes méretű.

2021. dec. 18. 15:45
 20/28 anonim ***** válasza:
17-es olvasd már el a kérdést! 350 ezer nettóról volt szó. Mi örülünk ha te 600-as keresel, de nem ez a kérdés.
2021. dec. 18. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!