Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihető az, hogy valaki otthon él szülőkkel de ha lenne valakije elköltözne?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit ámítás, duma jellege van hiszen ha lesz is valaki nem azonnal kell összeköltözni, addig is meg kell oldani valahogy.

Vagy ha évekig nem lesz senkije akkor évekig él mèg otthon?

Mit gondoltok erről a jelenségről?

2021. dec. 18. 13:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
47%

"Egyébként senkire sem tartozik az,hogy ki kivel él."

Nem hiszitek el, de tulajdonképpen itt a lényeg.

Egy idegennél evidens is hogy közötök sincsen hozzá, semmint számonkérjetek bárkit is azért hogy ki kivel hogy él.

Akkor van közötök MIUTÁN összejöttetek az illetővel, tehát már van valamiféle kapcsolat közöttetek. Azután lehet ezt kritizálni és változtatásra sarkallni az illetőt. Addig nem várhattok el az embertől semmi ilyet, mert közötök sincs az emberhez magához.

Ennyi a lényeg csajok

2021. dec. 19. 08:39
 32/32 MolotovPunk ***** válasza:
47%
Megy a lepontozás látom. Az önállóság nem teljesen attól függ, hogy ki hol él. Én barátnő nélkül is ki tudtam mosni a ruháimat és saját pénzből betudtam vásárolni. Nem élősködtem más nyakán. Mikor anyámnál laktam, akkor sem. Felnőttként rendesen dolgoztam. 31 éves volt kolléganőm is hasonló helyzetben van egy ideje, aki elvált és hazaköltözött az anyjához, hogy ne legyen egyedül se ő se az anyja. Most akkor az a nő is gáz vagy mi? Csak azért kérdezem, mert nők között is van aki anyjával, vagy apjával él 30 évesen. Sok ember nem szeret egyedül élni nyilván. És valakinek az albérlet sem megoldás egyedül. Nem feltétlenül csak a pénzügyi okok miatt.
2021. dec. 19. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!