Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihető az, hogy valaki otthon él szülőkkel de ha lenne valakije elköltözne?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit ámítás, duma jellege van hiszen ha lesz is valaki nem azonnal kell összeköltözni, addig is meg kell oldani valahogy.

Vagy ha évekig nem lesz senkije akkor évekig él mèg otthon?

Mit gondoltok erről a jelenségről?

2021. dec. 18. 13:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
38%

Sosem kellene egyedül élő nőként olyan férfi, akinek nemhogy lakása nincs, de albérletet sem tud fenntartani.

Nem tudnék rá felnézni, nem tekinteném férfinek, inkább egy örökbefogadott ovisnak.

Az meg ugye kinek kell?

2021. dec. 18. 13:52
 12/32 A kérdező kommentje:
11 Akiről a kérdést írtam tudna fenn tartani albérletet , nagyjából tudom mennyit keres. De hangoztatja ezt, hogy majd ha lesz valakije….
2021. dec. 18. 14:01
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Fordítsuk meg. Értem, hogy az elején jobb, ha egyedül él a férfi. De utána, ha komolyabbra fordul, az egyiküknek úgyis fel kell adnia a saját lakását, albérletét, és ha összeköltöznek jó esetben feleznek vagy a pasi fizeti a nagyobb részét. Azaz hosszútávon ugyanott vannak, sőt, talán utóbbi abból a szempontból nehezebb, hogy ott valakinek fel kell adnia az addig megszokott életterét.
2021. dec. 18. 14:15
 14/32 A kérdező kommentje:
13 Nem nehezebb, mert oda el is kell jutni valahogy!! És mindig az egyik félnél találkozni épp olyan egyoldalú dolog, mintha mindig és mindent az egyik ember fizet….
2021. dec. 18. 14:23
 15/32 anonim ***** válasza:
68%

Nézd így: miért költözzön egyedül albérletbe? Egyrészt meg nem térülő költség, másrészt magányosan telnének a napjai. Elhiheted neki, hogy ha alakulna a kapcsolat, akkor költözne, mert így már lenne értelme.

Szerintem amennyiben állítja, hogy komolyodó kapcsolatnál költözne és már eleinte ennek egyértelmű jeleit adná (pl. boldogan alszik nálad), akkor hihetsz neki.

2021. dec. 18. 14:57
 16/32 anonim ***** válasza:
56%

Otthon élek.

Van párkapcsolatom évek óta. Párom is otthon él.

Köszönöm szépen nem szolgál ki senki sem,magam tartom el, adok a rezsibe stb stb. Millió egy oka van,hogy ki/K miért élnek otthon. Ezért egyesek itt képesek ítélkezni ismeretlenül?

Gratulálok.

2021. dec. 18. 14:58
 17/32 A kérdező kommentje:

15 csak így nagyon egyoldalú, és ez engem zavar. Mint ahogy van amikor en hívom meg vacsorára vagy veszek neki valamit , de ezt viszonozza… csak itt nincs meg a kölcsönösség.

16. Ha nektek megfelel így, hogy csak találkozgattok, oke. De van aki mast többet szeretne.

2021. dec. 18. 15:00
 18/32 anonim ***** válasza:
29%

10. "a néni meg hajléktalan lesz, mert fizetni nem tudja tovább a nagyobb lakást, és nem talál 2-3 hét alatt másikat ami számára megfelelne?"

Te miről beszélsz? Itt a válaszolók közül senki nem erre gondolt, hanem amikor ha nem is vagytok milliárdosok, de azért valamennyi félretett pénzetek (külön is) csak van. Vagy itt mindenki ilyen szegény közületek? Ilyen fokú csóróságról beszélünk, amikor nincsen félretéve semmi pénzed? Mert te most ezt az esetet írtad le. Te egy szélsőséges esetet írtál le, ami a legtöbb emberre nem igaz.

Kb. mindenből a legnegatívabb, legrosszabb eshetőséget írtad le. Minden másban is ilyen pesszimista vagy, vagy szerencsétlen sorsú az életben, hogy te mindenben ezeket tapasztaltad meg?

Lehet hosszútávra normális lakást találni korrekt tulajjal némi keresgélés után. Ha elmész 10 helyet megnézni 1 hét alatt, akkor már valószínűleg belefutsz egy ilyenbe, de pár hétnél tovább nem kell keresni. Az járja meg, aki ész nélkül kiveszi az 1. vagy 2. helyet, amit megnéz, mert nincs kedve tovább nézelődni.

2021. dec. 18. 15:06
 19/32 anonim ***** válasza:
24%

Többet szeretnénk mi is, de mint írtam millió egy oka van H nem élünk együtt.

#16 voltam.

2021. dec. 18. 15:08
 20/32 anonim válasza:
25%

én már többször voltam így. amíg tartott a kapcsolat együtt éltünk. utána meg hazaköltöztem. most ismét alakul egy kapcsolat és már megvan a kész terv az összeköltözésre

minek csesszek el pénzt albérletre ha közben azt félre is tehetem amikor egyedül vagyok?

most mi is a probléma? vagy esetleg azt gondoljátok, hogy otthon eltartatom és kiszolgáltatom megam?

2021. dec. 18. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!