Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek nincs rendes önértékelé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs rendes önértékelése, mert gyerekkorában nem kapta meg a szükséges figyelmet a szüleitől, annak soha nem lesz egészséges párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, és egyszerűen nem tudok olyan lenni, mint mások, akik elvannak önmagukban, élvezik az életet, alapból szeretik magukat és jól érzik magukat. Belőlem ez hiányzik, viszont a vágyaim ugyanúgy megvannak, sőt erősebbek, mint másnak. Nekem kár abban reménykednem, hogy olyan leszek, mint ők, és engem is izgalmasnak fognak találni a nők?
2021. dec. 18. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Minden gyermekkorból hozott anyag megdolgozható, minden személyes téma önmeghaladható.

Ha nincs önbecsülésem akkor építsd fel, komfortzonából való kilépés-sikerélmény-önbecsülés.

2021. dec. 18. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:
35%
Egy megfelelő társ segítségével minden lehetséges..
2021. dec. 18. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:
De lesz, mondjuk hozzámegy egy apja korú fazonhoz.
2021. dec. 18. 15:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!