Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnt el a lány?

Figyelt kérdés
Messengeres kérdés kapcsán írt rám, és elkeztünk beszélgetni privátban, itt a gyakorin. De aztán délután elmentem itthonról, ő még írt, csak azt már nem kaptam meg. Késő este olvastam a rövid üzenetét, amire éppen válaszolni akartam, csak azt írta ki a rendszer, hogy: „A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!" Eléggé lesújtott ez a rendszerüzenet. Nem tudom mi történt, miért törölte magát, pedig egy egészen kellemes beszélgetés volt. Szerettem volna folytatni. Hogyan tudnám megtalálni őt??

#eltűnés #hullámos.haj
2021. dec. 15. 23:32
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Kedves #20-as!

Jó a megközelítés, de ha 100%-ban Neked adnék igazat, akkor azt gondolnám, hogy a lány ismerkedni akart velem, és nem csak barátkozás céljából. Persze, egy férfinak eszébe jut az ilyesmi, de nekem eszembe jutott a Barátnőm is!

Ez volt a vége a privát csevegésnek:

– Persze, simán ráérsz még kapcsolatra! Egyszer nagyon fog örülni neked valaki. :)

– vigyázok az alakomra😉..... Te nős vagy?

– Nem vagyok nős.

– barátnő?

– Van, de miért kérdezed?

– érdekelt

(erre már nem válaszoltam, nem voltam gép előtt)

– naa el tűntél :)

Mielőtt félreértenéd, az utolsó mondat az övé volt. Erre már nem tudtam válaszolni, mert - több, mint valószínű, hogy - letiltásra került.

Én régen hittem a férfi-női barátságban, de aztán megdőlt nálam. Aztán már hiszek is, nem is. Érettebb fejjel azt gondolom, hogy ha ilyen előfordul, akkor lehet kezelni. Mint ahogy tudok úgy találkozni nő ismerőseimmel, hogy nem gerjedünk egymásra. De azért, mint tapasztaljuk, keverednek a férfiak a nőkkel az élet minden területén, és nem állatias ösztön vezérel minket, hogy ha megnézünk egy nőt, akkor ott az utcán rá is mászunk egyből. Meg aztán ebben a ffi-nő dologban is vannak intenzitások, vannak akik teljesen jól/közömbösen kezelik a másik nemet, vannak, akik meg öreg korukra sem bírnak magukkal.

"Ráadásul az a férfi akinek van barátnője, miért keres ennyire "eszeveszett módon" egy lányt aki fele annyi idős mint ő?" - jogos a kérdés! A félbeszakadt beszélgetés miatt keresem - szó szerint. De azért, ha akartam volna tőle valamit, akkor eltitkolom, hogy van barátnőm. Azért, mert szeretnék beszélgetni vele, az nem azt jelenti, hogy meg akarom csalni a barátnőmet! De ilyen alapon, akkor ha bemegyünk egy üzletbe, és megkérdezi az eladónő, hogy mit szeretnék, akkor eltakarom a szemem, és azt mondom, hogy küldjenek egy férfi eladót? :)) Vagy ugyanez bárhol: doktornő, szomszédnő, kolléganő… csak férfiakkal kontaktáljunk? A nők meg akkor csak nőkkel, ugye? :D Csak sarkítok! Szociológiai alapokra helyezve a kérdést, szerintem, kell a másik nem mindenkinek. Így szocializálódtunk. Nagyon furcsa lenne, ha csak férfiak lennének, vagy csak nők. Kissé elakanyarodtam. :)

35 évesen volt egy havercsaj, aki akkor 21 éves volt. Kissé összekeveredtünk, de tulképpen csak én akartam. Akkor átgondoltam, hogy nagyon más korosztály vagyunk, más érdeklődéssel, más igényekkel. Nem is szorgalmaztam tovább a dolgot. Pedig, ott csak 14 év volt a korkülönbség. Ne gondold túl, ezt csak a korkülönbségek kapcsán vetettem fel. Tavaly megismerkedtem egy 15 évvel fiatalabb lánnyal (akkor nem volt barátnőm), 3 hónapig csak csevegtünk, és csak 4x találkoztunk. Utólag döbbentem rá, hogy plátói szerelem volt, méghozzá mind2 oldalról!! A 15 év (is) közrejátszott, hogy nem lettünk egy pár.

Nem sz@r a párkapcsolatom, még az elején járunk, összeköltözés előtt vagyunk. Nem akarok semmilyen titkos viszonyt. Tudom milyen az, három ember szenved.

"ezt neked kellene magadban tisztáznod, hogy miért ennyire fontos ez a csaj" - ez olyan, mint amikor elkezdesz valamit, pl. a pincér letesz eléd egy tál ételt, te eszel egy falatot, és bejön valaki, és elveszi előled az ételt. Be sem tudtad fejezni. Én meg be sem tudtad fejezni, mondjuk így elköszönni, lezárni a beszélgetést. Durvább hasonlattal: egy hegytetőn vagy, és ott van az egyik ismerősöd, akivel beszélgetsz (tekintsünk el attól, hogy nem ismerjük ezt a lányt), majd kerekedik egy szélvihar, te megkapaszkodsz egy fában, de őt elsodorja a szél. Beszélsz Istennek (Admin), hogy adjon egy utolsó lehetőséget, hogy beszélhess vele, hogy elköszönhess tőle. Szentimentális dolognak tűnik, de ez van. Írta, hogy eltűntem. Ő tűnt el, egy harmadik fél miatt. Oké, biztos az algoritmus törölte a profilját, és talán nem egy gonosz admin. :))

Köszönöm a meglátásaidat! Ha az Admin segít, írok a lánynak, és lezárom a dolgot. Ha nem ír az Admin, akkor nem tehetek mást, mint lezártnak tekintem.

üdv:

Egy Ateista

2021. dec. 17. 16:22
 22/24 anonim ***** válasza:

Inkább autista😆

- Megírtuk hogy az admin mit tehet érted

- Írtad neki hogy barátnőd van.

Valószínűleg kioffoltad magad nála, te meg mèg mindig kajtatsz mint egy süket-nèma

2021. dec. 17. 17:21
 23/24 A kérdező kommentje:

Igazad van 22-es. Azt érzem, hogy a 22-es csapdájába kerültem.

üdv:

Egy Autista

UI: írt a lány.

2021. dec. 17. 17:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Uupsz.

Jó haverkodást vagy mit(?) az asszony mellett akkor

2021. dec. 17. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!