Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnt el a lány?

Figyelt kérdés
Messengeres kérdés kapcsán írt rám, és elkeztünk beszélgetni privátban, itt a gyakorin. De aztán délután elmentem itthonról, ő még írt, csak azt már nem kaptam meg. Késő este olvastam a rövid üzenetét, amire éppen válaszolni akartam, csak azt írta ki a rendszer, hogy: „A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!" Eléggé lesújtott ez a rendszerüzenet. Nem tudom mi történt, miért törölte magát, pedig egy egészen kellemes beszélgetés volt. Szerettem volna folytatni. Hogyan tudnám megtalálni őt??

#eltűnés #hullámos.haj
2021. dec. 15. 23:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma 6 hónap után jött egy válasz az egyik levelemre.

4-5 levél váltás egy 23 éves lánnyal, aztán egyszer csak nem válaszolt már a levelemre.

De ez van, nem izgat, el is felejtettem 1-2 napon belül.

Aztán most egyszer csak válaszolt 6 hónap után :D

2021. dec. 16. 12:26
 12/24 anonim ***** válasza:

Ez olyan mintha "parkolópályára" rakott volna 6 hónapra amíg volt neki más. Most meg elővesz 6 hónap után, a "jó lesz ez még valamire" jelmondattal! :(

2021. dec. 16. 12:41
 13/24 anonim ***** válasza:
Ja szerintem is. En nem szolnek hozza az is biztos
2021. dec. 16. 15:32
 14/24 anonim ***** válasza:

Ja hát lehet. Annyira nem fúlt fel a dolog, hogy nem válaszolt egy ember egy anonim oldalon, ahol nem is naponta jár fel az ember. én is csak December-Január és Május-Június között szoktam feltalálni ide.

A vizsgaidőszakban valahogy mindig eljön a pont, hogy ... Na akkor most olvasgassunk GYK-t. :)

De nem vergődtem sírás között vérthányva, hogy egyszercsak nem válaszolt.

2021. dec. 16. 15:44
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat Mindenkinek!

“a lánynak van párja, vagy valamiért kénytelen volt törölni magát.” – rákérdeztem, hogy van-e párja, és mondta, hogy nincs neki, jól el van egyedül most. Nem is bolygatnám meg ebben az állapotában! Lehet, hogy tényleg besértődött, amiért nem válaszoltam. Az utolsó kettő rövid üzenetet ő írta, én meg nem írtam neki vissza rögtön. Késő este jöttem haza, megnéztem, hogy írt-e, majd kicsit később (az ő válaszához képest másfél óra múlva), amikor válaszolni akartam, szembejött az a rendszerüzenet. 😟 Elég frusztráló volt!

Jó ötletnek tűnik, hogy megkeressem az oldal adminjait! Eddig nem is gondoltam rá. Mail-en lehet írni nekik. Beljebb menni az oldal fejlesztőihez, a php adatbázisba, az már elég ‘hard’, és biztos, hogy nem is engedik, több okból sem. Én sem engedném meg, ha ott dolgoznék. Le nem fizetnék admint, semmi értelme, és szerintem, csak bizalmatlanságot szülne. Belefektetek egy kis energiát, de nem többet, és persze, nem dől össze a világom, ha nem találom meg. Ha nem adják ki a lány mail címét, akkor megkérdezem az admintól, hogy üzenhetek-e neki rajtuk keresztül. Köszi az ötletet!

Persze, lehet, hogy illúziókat kergetek, de talán nem olyan elérhetetlen dolog, hogy beszélgessek egy idegen nővel, akivel volt már egy kellemes beszélgetés. Persze, ha nem találom meg, akkor nincs mit tenni.

2021. dec. 17. 00:16
 16/24 A kérdező kommentje:

Nekem úgy tűnik, hogy a 8-as válaszoló áll a legközelebb az igazsághoz.

“Mindenki elér egy bizonyos szintet, és akkor engedik hogy privátba levelezzenek.” – ezt nem tudtam! De ha ez tényleg így van, akkor miért engedett neki 11 üzenetet írnia? Miért nem kapott egy figyelmeztetőt? Miért kell rögtön törölni a regisztrációját? Én is a 4-es szinten vagyok, amit eddig nem tudtam, hogy mit jelent (kösz a infót). Lehet, hogy szegény csaj tényleg le lett tiltva!! Aztán csak lesi, hogy mi történt, miért nem válaszolok, miért lett kizárva stb.

“mindennek megvan a miértje. Akivel dolgod van az életben, azzal úgyis megtaláljátok egymást, akivel meg nem, azt meg tudni kell elengedni!” – persze, ezt hiszem én is, de már az, hogy összeakadtunk, az is azt jelenti, hogy dolgom van vele, mégha csak barátkozás szintjén is. Teszek egy próbát az adminoknál, és ha nem segítenek, akkor annak így kell lenni. Persze, hogy frusztráló érzés, hogy eltűnt a lány, mert csak így hirtelen, még válaszolni sem tudtam neki. Nem is ismerkedni akartam vele, főleg, hogy dupla éves vagyok, csak kiváncsi voltam rá. Ezt persze, lehet félremagyarázni is, de nem kell. Lehet, hogy nem is vagyunk egy hullámhosszon, és még barátkozni sem tudnánk, de az az egészben a frusztráló, hogy nem a kettőnk hibájából történt az eltűnés. Tinder-t, és hasonló oldalakat nem használok, nincs rá szükségem. Megírtam neki, hogy van barátnőm, mert kérdezte, hogy nős vagyok-e, vagy van-e barátnőm. Persze, most gondolhatjátok, hogy emiatt tűnt el, de nem olyan lánynak tűnt, akinek arra van szüksége, hogy anonim oldalon ismerkedjen egy dupla éves pasival.

Ma délután írtam neki a nyilvános kommentekhez, hogy hová tűnt. Nem válaszolt. Valószínű, hogy tényleg törölték a tagok közül. 🙄

2021. dec. 17. 00:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Adattovábbítás

A kezelt személyes adatokat harmadik félnek kizárólag az érintett Felhasználó engedélye esetén adunk át, kivételt képeznek bizonyos esetek – hivatalos bírósági, rendőrségi megkeresés, jogi eljárás, jogsértés vagy ezek alapos gyanúja miatt az Adatkezelő érdekeinek sérelme, a Szolgáltatások biztosításának veszélyeztetése stb. – harmadik személyek számára hozzáférhetővé teszik az érintett Felhasználó elérhető személyes adatait. Az adattovábbításról az Adatkezelő nyilvántartást vezet.

https://www.gyakorikerdesek.hu/adatvedelmi_szabalyok

Nem adnak ki semmilyen adatot senkinek. Pont ez a lényege az adatvédelemnek.

#7 vagyok

2021. dec. 17. 09:03
 18/24 A kérdező kommentje:

Kedves #7-es! Tudok az adatvédelmi törvényről, ezért is írtam meg olyan részletesen az adminnak, hogy mi történt.

"Nekem úgy tűnik, hogy a 8-as válaszoló áll a legközelebb az igazsághoz." - ezt elírtam. Nem a 8-asra, hanem a 7-esre gondoltam. Bocs! :)

2021. dec. 17. 13:35
 19/24 anonim ***** válasza:

Miért nem írod be a közösbe a "làny" felhasznàlónevèt vagy annak reszletèt , hogy keresed?

Egy olyan oldalon ahol kérdezni szoktak.

Adminok nem fognak neked kiadni semmit sehol.

2021. dec. 17. 13:44
 20/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Átgondoltam nőként a problémádat. Szerintem azért tűnt el a lány (ha van egy kis esze), amiket te magad is leírtál:

-dupla annyi idős vagy

-van barátnőd

Szóval ezek után egy lány ha átgondolja a dolgokat, úgy kicsit mélyebben, akkor nem csodálom, hogy eltűnik.

Én alapból nem hiszek a férfi-női barátságban, mert előbb vagy utóbb az egyik mindig többet akar! Tudom, hogy lesznek akik ezzel nem értenek egyet, de ha az esetek többségét nézzük akkor így van.

Ráadásul az a férfi akinek van barátnője, miért keres ennyire "eszeveszett módon" egy lányt aki fele annyi idős mint ő?

Ezeket a dolgokat magadban kellene tisztázni! Mármint azt, hogy mit jelent neked a barátnőd, és vajon mit szólna, ha tudná, hogy egy lányt keresgélsz az "éterben"!

Az meg, hogy "nem kell ebbe semmit belemagyarázni" szöveg, az önmagad megnyugtatására lehet, hogy jó, de mit takargatsz vele?

Mármint milyen érzéseidet akarod ezzel elfedni?

Tudom, hogy van akinek sz@r a házassága vagy a párkapcsolata, de nem akarja felbontani, mert kell egy "állandó" még ha az rossz is.

Tudom, hogy vannak akiknek ez okoz lelki megnyugvást, ha a nem túl jó párkapcsolata mellett van aki online lelkizik vele. Onnan tudom, mert nekem is szoktak írni, ilyen férfiak, akiket én mindig meghallgatok, mert otthon a kutya sem kérdezi meg tőlük, hogy milyen napjuk volt stb...

Szóval valahol megértelek, de ezt neked kellene magadban tisztáznod, hogy miért ennyire fontos ez a csaj, hogy képes vagy az adminnak levelet írni miatta. Ezt mások lazán elengednék.

Kívánom neked, hogy találd meg a lányt, ha már neked ez ennyire fontos!

2021. dec. 17. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!