Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnt el a lány?
Sajnos itt nagyon sok felhasználó nem az akinek mondja magát. Névvel kéne csinálni,egy fiókkal hitelesítve,mert van akinek 3 is van és biztos h sok pedofil vadászik itt is sérült szeretet éhes lányokra ..
70F
Oké, persze. De beszélgetőpartnernek jó volt.
Az anonim fiók nem rossz. Tettem már én is fel olyan kérdést, amihez nem adtam volna nevemet.
Amúgy én azt gyanítom, hogy az oldalnak vannak adminjai/moderátorai.
Ezek emberek, akik napjában többször moderálják ezt a fórumot, tehát feljárnak ide.
Ezeket az embereket meg kell találni. Talán van GYK "kapcsolat" rész, ahol írhatsz nekik vagy valami.
Aztán találkozol velük, nekik tuti van egy belsőbb admin felületük, amiről több adatot látnak.
Mivel leveleztetek, ezért tudod a lány GYK-s felhasználó nevét.
Admin felületről talán látszik az email cím, amivel regisztrált.
Ha nem látszik, akkor még beljebb kell menni az oldal fejlesztőihez, hogy a php adatbázisba (vagy bármilyen adatbázis lehet) bele tudj nézni és kikeresni a felhasználó névhez tartozó email címet.
Ha az emailcím megvan, akkor uccu neki írhatsz is a lánynak emailt!
És BUMM megoldva :)
Szívesen.
Szerintem két lehetőség van:
Az egyik, hogy a lánynak van párja, vagy valamiért kénytelen volt törölni magát.
A másik lehetséges verzió, hogy törölték a fiókját, mert nem rendeltetésszerűen használta a gyk-t! Ugyanis a gyk nem egy levelező rendszer! Ha pl. csak két napja regisztrálta magát és csak privátban levelezgetett veled, akkor felfüggesztik a fiókját, mert a gyk nem arra lett kitalálva, hogy levelezgessetek rajta.
Azoknak engedik a privát írogatást akik, rendszeresen használják arra amire való, tehát válaszolnak emberek kérdéseire esetleg ők tesznek fel kérdéseket és mások válaszolnak rá.
Mindenki elér egy bizonyos szintet, és akkor engedik hogy privátba levelezzenek.
Pl. én a 4. szinten vagyok és ha te is elértél már egy bizonyos szintet pl. 3-4., akkor mi tudunk egymással privátban is levelezgetni, mert "látja" a rendszer hogy rendesen használjuk arra amire kell.
De az, aki tegnap regisztrált és csak azért, hogy anonim módon írogasson valakinek, azt nem engedélyezik, mert nem erre van kitalálva a gyk.
Tudom, hogy frusztráló érzés, hogy eltűnt a lány, de én hiszek abban, hogy mindennek megvan a miértje.
Akivel dolgod van az életben, azzal úgyis megtaláljátok egymást, akivel meg nem, azt meg tudni kell elengedni!
Engedd el, sok oka lehet, hogy eltűnt, nem a te hibád, amúgy is bárki lehetett a “lány”.
Ismerkedeshez meg használd az arra megfelelő oldalakat tinder, stb…
"De aztán délután elmentem itthonról, ő még írt, csak azt már nem kaptam meg."
ez cuki. Vann ak olyan emberek, akik konkrétan hisztirohamot kapnak, ha fél óra után nem írsz és nem ők vannak a középpontban, mert van ÉLETED.
Szerintem behisztizett és tiltott/törölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!