Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is elszomorít?

Figyelt kérdés

Miközben próbálok ismerkedni, akár itt is... Áttévedtem az ezotéria kategóriába és azt látom, hogy az ellenkező neműek ott tobzódnak, szerelmi kötések tömkelegét irogatva kérdések formájában stb...

Tegnap meg az állatok kategóriában láttam egy kérdést, miszerint valaki a halott kutyáját akarja házilag kitömni vattával, és kiállítani a kerbe díszként...

Én meg jóhiszeműen itt próbálok értelmes nőt találni, aki mondjuk nem csak hiasználna, esetleg családot szeretne később, szóval hogy kehet hosszútávban is tervezni vele...

Tényleg ilyen furák itt is az emberek? Vagy az en kérdésem, az én vágyaim a legfurábbak? Már kezdem nem is érteni, hogy nekem miért nem jön össze... Eddig azt hittem csak velem van gond, hogy pl nem vagyok vonzó külsőleg, vagy hogy nem divatosan öltözködök, vagy a frizurám fura stb... Esetleg a személyiségem... De kezdem azt érezni, hogy inkább mások jobban furák mint én...

29/F

2021. dec. 15. 22:20
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Igen, valami ilyesmi.
2021. dec. 16. 09:12
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy tökéletesnek kéne lennie az embernek, hanem arról, hogy női részről alig van már igény egy minimális szintre is. Tök alapnak tekintik a hisztit, a felesleges veszekedéseket. Itt is naponta jönnek olyan kérdések, hogy adott egy tök jó kapcsolat, amiben a nő generál valami tök felesleges problémát, pl. szünetet kér, mert csak. Nemrég volt egy ismerkedős időszakom és borzalmas, hogy milyen női oldalról a felhozatal. Nem baj, ha mindenki egy kicsit "dilis", ez lehet szórakoztató. Az én barátnőmnek is van pár vicces dolga és megvan a saját külön világa. De, amikor 20-30 csajból max 1 alkalmas komoly kapcsolatra, az elgondolkodtató.
2021. dec. 16. 09:13
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

#19 Én még csak augusztus végén regisztráltam magam, szóval ennyi idő óta nem szidtam senki! :D

Persze néha engem is felidegesítenek itt emberek, mert képesek "kifordítani" a mondandómat, úgy hogy csak nézek nagyokat. Akkor inkább kilépek és nem reagálok, mert okos enged, szamár szenved!

Van akinek hiába magyarázod azt ami egyértelmű, csak a maga igazát ismeri el. Ezeket hagyni kell, nem szoktam vitázni, veszekedni senkivel, mert az csak növeli bennem a negatív energiát, ami az egészség rovására megy.

Én a vidám, vicces, de értelmes embereket szeretem. Az feltölt pozitív energiával!

Remélem a kérdező is talál egy ilyen embert maga mellé! :)

#17 vagyok

2021. dec. 16. 09:15
 24/30 anonim ***** válasza:

Az ezotéria rovat az a Gyakori Gyakorija. Ha érted, mire gondolok. Ha a "normális" topikok is tele vannak idiótákkal, képzeld el, ott hányan lehetnek. Volt, hogy leálltam emberekkel vitázni. Nem kellett volna. Győztek az ufók és a gyíkemberek...

Egy pöcegödör.

2021. dec. 16. 09:15
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit olyannak tűnsz, mint aki kezd begubózni és az internet egy általa kiválsztott részletével akarja leírni a valóságot. Nem kellene egy kis offline felüdülés? Mert így kezdesz elméleteket gyártani, amik nem vezetnek jóra.
2021. dec. 16. 09:25
 26/30 A kérdező kommentje:

Azt hiszem ezeket érzékelem én is. Remélem most már hamarosan eljutok egy számomra is jó nőhöz, akivel egymásnak is megfelelünk. Remélem már nem túl sok koppanás van már vissza addig. Néhány már van mögöttem.

A jókívánságot is köszönöm.

Az ezotéria témakört az éjszaka folyamán olvasgattam. Volt pár szimpatikus válasz, de nagyon sok olyan is, amin magamban csak mosolyogni tudtam. De olyan jókedvűen. :) Legalább adott egy kis jókedvet.

Meg amilyen tévképzetekkel rendelkeznek ott az egyes emberek... Ahhoz képest nekem nincs is problémám az élettel, sem önmagammal, és még a nem létező szerelmi életem is csodálatos.

2021. dec. 16. 09:31
 27/30 anonim ***** válasza:
Van tükröd kérdező? Használd… és ne hitegesd magad semmi kamu bájítalokban meg kötésekben!
2021. dec. 16. 12:45
 28/30 A kérdező kommentje:
Van tükröm. Egy egész vidám barna szempár néz vissza rám belőle. Ép kezekkel, és ép lábakkal. Átlagos külső, kicsit kócos haj. Mondjuk a szemüvegem hiányolom.
2021. dec. 16. 12:52
 29/30 anonim ***** válasza:
28# Akkor örülj neki (nem cinizmusból mondom), hogy egészséges vagy, ép testtel. Van akinek ez sem adatik meg.
2021. dec. 16. 12:54
 30/30 A kérdező kommentje:

Èn örülök. Ilyen téren boldog vagyok. Nem vágyok se többre sem kevesebbre. Meg ha akarok tudok is magamon még hova javítani, de voltam már rosszabb állapotban is. Önmagammal nincsen problémám, nem bántom magamat.

Elfogadom, s szeretem önmagam. Jó a bőrömben lenni.

A kérdésem egyedül a társkeresés felől közelítve szomorít el. Mások már közel sem ilyennek látnak, esélyt sem adva nekem. A magány, az egyedüllét nem a barátom. Meg a szeretet hiánya sem kedvezően hat rám. Szóval vágyom az ilyenekre is. De nem hiszem, hogy ez gondot jelentene. A tükörbe is bele lehet nézni akár ketten is. Vagy mint később család. De ahhoz már szereznem kell egy nagyobb tükröt is. 😅

2021. dec. 16. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!