Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is elszomorít?
Miközben próbálok ismerkedni, akár itt is... Áttévedtem az ezotéria kategóriába és azt látom, hogy az ellenkező neműek ott tobzódnak, szerelmi kötések tömkelegét irogatva kérdések formájában stb...
Tegnap meg az állatok kategóriában láttam egy kérdést, miszerint valaki a halott kutyáját akarja házilag kitömni vattával, és kiállítani a kerbe díszként...
Én meg jóhiszeműen itt próbálok értelmes nőt találni, aki mondjuk nem csak hiasználna, esetleg családot szeretne később, szóval hogy kehet hosszútávban is tervezni vele...
Tényleg ilyen furák itt is az emberek? Vagy az en kérdésem, az én vágyaim a legfurábbak? Már kezdem nem is érteni, hogy nekem miért nem jön össze... Eddig azt hittem csak velem van gond, hogy pl nem vagyok vonzó külsőleg, vagy hogy nem divatosan öltözködök, vagy a frizurám fura stb... Esetleg a személyiségem... De kezdem azt érezni, hogy inkább mások jobban furák mint én...
29/F
Érdekes felvetés, de attól, hogy van ez az 1 közös élethelyzet valakivel, hogy mindketten társat kerestek, még nem fogtok összeilleni.
Az oldalon sok értékes hozzászólás van, én is igyekszem mindig hasznosat írni, de néha van olyan érzésem, hogy csak pusztába kiáltott szó, rosszabb esetben gyöngyeimet vetem a disznók elé. Meg nekem pl. nem sok értelmes válasz jött, igaz, csak kb. 3 db kérdésem van. Azzal is rossz szembesülni, hogy sok a kamu, troll kérdés, rosszabb esetben perverz alakok kamu kérdései.
Kár nemekre kihegyezned a kérdésed, attól hogy még itt is ismerkednél.
Tegnap egy csávó írt ki egy olyan bődületes baromságot, kismillió helyesírási hibával, - többen pedig komolyan is válaszoltak neki -, hogy azt mondtam magamnak, hogy mit keresek itt ebben a szellemi posványban. Belinkelném, de szerencsére törölték.
S természetesen vannak meghajlást érdemlő kommentek... vegyes a kép, mint ahogy a társadalmunk is.
Nagyobb esélyed van megnyerni a lottó ötöst, mint értelmes nőt találni. Ez az oldal jó példa arra, hogy mennyire gyerekes a legtöbb nő: Mindenért panaszkodnak, mindig mást hibáztatnak, logikátlan válaszokat írnak, vita helyett csak sértegetik a másikat. Egyszerűen képtelenek felnőni.
Élőben azért kicsit jobb a helyzet. Ez az oldal gyűjti a selejtet.
Na de #16! Az értelmesebb nők nevében kikérem magunknak! :)
Nem mindenki selejtes! Nem szabad általánosítani sem férfiaknak, sem nőknek!
Volt aki bunkó stílusban írt nekem privátot, mert magára ismert (nem szó szerint) az egyik válaszomban. Én neki is tök kedvesen válaszoltam. Még sosem szidtam a férfiakat, mert ők is emberből vannak, ahogyan mi nők is!
#17: Igen, vannak kivételek. Ezért úgy írtam a választ, hogy a legtöbb nő és élőben jobb a helyzet.
Viszont, tényleg kevés az értelmes nő. Szomorú, de ez van. Sok nőtől is hallom.
Azt köszönöm, hogy sosem szidtál még férfiakat, de valószínűleg az oldalon az egyetlen vagy. Nézd meg, mennyi gyűlölet megy itt. És mindig a női gyűlölet kerül felpontozásra, nem pedig a nőgyűlölet.
#18 Nem értem mi szomorít el?
Az hogy "gyarló az ember"? Vagy hogy senki sem tökéletes? Vagy hogy az egész világ kicsit "dilis"? :)
Ne legyél szomorú!
#17 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!