Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is elszomorít?

Figyelt kérdés

Miközben próbálok ismerkedni, akár itt is... Áttévedtem az ezotéria kategóriába és azt látom, hogy az ellenkező neműek ott tobzódnak, szerelmi kötések tömkelegét irogatva kérdések formájában stb...

Tegnap meg az állatok kategóriában láttam egy kérdést, miszerint valaki a halott kutyáját akarja házilag kitömni vattával, és kiállítani a kerbe díszként...

Én meg jóhiszeműen itt próbálok értelmes nőt találni, aki mondjuk nem csak hiasználna, esetleg családot szeretne később, szóval hogy kehet hosszútávban is tervezni vele...

Tényleg ilyen furák itt is az emberek? Vagy az en kérdésem, az én vágyaim a legfurábbak? Már kezdem nem is érteni, hogy nekem miért nem jön össze... Eddig azt hittem csak velem van gond, hogy pl nem vagyok vonzó külsőleg, vagy hogy nem divatosan öltözködök, vagy a frizurám fura stb... Esetleg a személyiségem... De kezdem azt érezni, hogy inkább mások jobban furák mint én...

29/F

2021. dec. 15. 22:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ezotériába eleve az ilyenek mennek...
2021. dec. 15. 22:23
 2/30 A kérdező kommentje:

Én azt megértem, és nem is venném el tőlük. Csak számomra fura, hogy szerelmi kötésekkel bíbelődnek, miközben sokan itt az ismerkedés kategóriában nem találnak barátot, társat, kapcsolatot.

Vagy az inkább szükséges hozzá? Lehet eddig én csináltam rosszul az ismerkedést, és nekem is valami szerelmi bájitallal kéne doglalatoskodnom? Nem vagyok elzárkózva semmitől, elég nyitott személyiséggel rendelkezem, bár azt eddig nem gondoltam volna, hogy bájitalokat kellene kotyvasztanom a konyhámban kétes eredetű varázsgomba árusoktól beszerzett varázskönyvben leírt receptek alapján.

2021. dec. 15. 22:28
 3/30 A kérdező kommentje:

Tessék, egy kis átjárhatóság a két kategória között.

Az első választ én írtam, kínomban.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..

2021. dec. 15. 22:33
 4/30 anonim ***** válasza:
Hehe :D Az úgy szokott lenni, hogy ők kiválasztanak egy darab embert akit meg akarnak szerezni, kerüljön bármibe. Ha elutsít, az se baj, még mindig meg lehet bűvölni. Vagy nem bíznak a párjukban és így akarják fixálni a kapcsolatot.
2021. dec. 15. 22:34
 5/30 anonim ***** válasza:
Ki ebben hisz, ki abban. Neked az ezósok furák, nekik meg gondolom te vagy fura, hogy Gyakorin próbálsz ismerkedni. Én megtanultam tolerálni mindenkit az oldalon, hisz nem vagyunk egyformák. Javaslom neked is, mert jelenleg a saját balszerencsédet vetíted ki másra.
2021. dec. 15. 22:37
 6/30 A kérdező kommentje:

Azt hittem már nem a sötét középkorban élünk, de lehet hogy tévedtem, és egyesek még igen. Vagy én nem vagyok még elég modern, hogy szellemi, és spirituális szinten fésülgessem a karmámat, és ezzel tegyem rendbe a szerelmi életemet.

Komolyan nem tudom. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. Akár kölcsönadott varázsfésűvel, vagy akár a modern rezgéstudományok enciklopédiájával, vagy csak egy dozimeterrel, vagy csak egy szimpla telefonszámmal vagy e-mail címmel, ahol értelmes nőre akadhatok...

Végül is nem szeretnék hülyén meghalni, sem egyedül...

2021. dec. 15. 22:41
 7/30 anonim ***** válasza:
64%
Ha görcsösen, minden áron azon vagy, hogy neked nő kell akkor vagy nem fogsz találni, vagy pedig olyan elhamarkodott kapcsolatokba fogsz belemenni mint én olyan 19-22 éves koromig. Folyamat cseréltem a barátnőimet. Nagyon akartam egy társat, de valahogy egyik sem passzolt hozzám igazán. Utána persze rájöttem, hogy ez azért van mert az első nővel akivel elmentem randizni már kapcsolatot is akartam. Nem volt jó ötlet. Utána persze megtanultam, hogy ez a párkapcsolat dolog magától fog jönni. Úgy a természetes és szerintem úgy a legjobb. Nem kell siettetni.
2021. dec. 15. 22:48
 8/30 A kérdező kommentje:
Pár napja beszélgettem itt egy lánnyal. Pont mondtam is neki, hogy nem görcsölök rá a társkeresésre. Vele pont barátilag kezdtem el beszélgetni. De ha átcsapott volna a beszélgetés valami komolyabba, pl ismerkedésbe, annak sem álltam volna az útjába. Talán még át is mehet, nem veszítettem el, nem pazaroltam azt a lányt sem. Pár naponta szoktunk egymásnak írni, és most épp a pár nap között vagyunk. Nincsenek görcseim, inkább csak olykor elkedvtelenedek, ha a magányomra gondolok. De az is elmúlik. Tudom jó kedvűen élni az életem. :)
2021. dec. 15. 22:54
 9/30 anonim ***** válasza:
Én pont most akartam ki írni egy kérdést, ami megfogalmazodótt bennem: " Ezen az oldalon lévő emberek vajon mennyire reprezentálják a társadalom valós értelmi szintét?"
2021. dec. 15. 23:23
 10/30 A kérdező kommentje:

Van itt szerintem mindenféle színes, szagos ember a különböző társadalmi rétegeken át az egzisztenciális különbségeken keresztül a elmeállapot széles skáláját lefedve mindenki. Még az itt nem jelen lévők is pontosan reprezentálják a valódi világot, szóval szerintem nagyon is életszerű. Olykor talán valóságosabb is, mint a kinti való világ, mert itt azért máshogy engednek be az emberek kicsiny fejükbe, és van hogy jobb szemüvegen keresztül látunk át az emberek öltözetén, egészen bele bele valaki lelki világába. Másfelöl ez az oldal meg totál alkalmatlan mindenre is, vagy bármire. Abszolut nem alkalmazható... Pl ismerkedésre sem, vagy mondjuk egy csavar meghúzására... Van amikor meg mégis, vagy igen. Igazából nagyon attól függ, hogy éppen aktuálisan milyen emberek olvashatnak itt, vagy írnak ki kérdést.

Találkoztam már itt olyannal akivel talán egy egész életet is le tudtam volna élni boldogságban, de olyannak is akinek egy csavarhúzót sem adnék a kezébe, mert kiböki vele a saját szemét, vagy rosszabb esetben az enyémet, netalántán másokét. Szóval szerintem Igen reprezentálja, és Nem. Mint a macska a dobozban... Talán ez az oldal is egy kvantumfizikai talány. :D Én kinézem belőle. :D

2021. dec. 15. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!