Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresés folyamatának szerves része a kudarc?
Szerintem ez egyértelmű, hogy nem jöhet össze minden egyből annyira ideálisan, mint a filmekben és bizony elutasítások meg csalódások sorozata tarkítja majd az utat, ami egy minőségi párkapcsolathoz elvezet. Mindig nagyon fontos az önbecsülés és a céltudatosság megtartása. Persze magát a kudarcot senki nem szereti mutatni a külvilág felé, de tulajdonképpen lehet még hasznos hosszútávon.
Viszont akkor miért van ez az idealizált kép "az igaziról" és a romantikáról, ha látjuk hogy a való élet nem igazolja ezt vissza?
Vele jár. Én nem azon borulnék ki, ha el sem jön velem randizni valaki. Inkább azon, ha úgy gondolom, hogy szépen mennek a dolgok, aztán egyszer csak szakít, vagy kiderül, hogy megcsalt. Ebből nehezebb felkelni, szerintem.
Én a vőlegényemmel szakítottam 2 év eljegyzés után, utána 3 évig nem volt senkim, egyáltalán nem is éreztem rá igényt.
Egyetértek, az a szomorú, ha már bízol a másikban és csalódást okoz, ha egyből lepattint azzal még időt és energiát takarítasz meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!