Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresés folyamatának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresés folyamatának szerves része a kudarc?

Figyelt kérdés

Szerintem ez egyértelmű, hogy nem jöhet össze minden egyből annyira ideálisan, mint a filmekben és bizony elutasítások meg csalódások sorozata tarkítja majd az utat, ami egy minőségi párkapcsolathoz elvezet. Mindig nagyon fontos az önbecsülés és a céltudatosság megtartása. Persze magát a kudarcot senki nem szereti mutatni a külvilág felé, de tulajdonképpen lehet még hasznos hosszútávon.

Viszont akkor miért van ez az idealizált kép "az igaziról" és a romantikáról, ha látjuk hogy a való élet nem igazolja ezt vissza?

2021. dec. 15. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vele jár. Én nem azon borulnék ki, ha el sem jön velem randizni valaki. Inkább azon, ha úgy gondolom, hogy szépen mennek a dolgok, aztán egyszer csak szakít, vagy kiderül, hogy megcsalt. Ebből nehezebb felkelni, szerintem.

Én a vőlegényemmel szakítottam 2 év eljegyzés után, utána 3 évig nem volt senkim, egyáltalán nem is éreztem rá igényt.

2021. dec. 16. 13:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Egyetértek, az a szomorú, ha már bízol a másikban és csalódást okoz, ha egyből lepattint azzal még időt és energiát takarítasz meg.

2021. dec. 16. 14:18
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
#12: vagyis, a sorok között leírva: önreflexiód / önkritikád nulla, és ha rajtad múlik, akkor maradjon is így.
2021. dec. 16. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!