Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hányas nálatok ez a pasi?
Kérdező, azt nem tudom, hogy mennyire flangálnak ilyen férfiakkal a nők, de azt biztosra merem állítani, hogy aki így ki van pattintva nem érez hiányt nőből. Meg a Tinder-es kísérletet még megcsinálta az egyik VV-s srác pár éve, kipattintott testtel, felment és fél nap alatt annyi párja volt, mint nekem évek alatt se.
Én nem aggódok, nem is érdekel igazán. Nekem meg nincs szükségem szerencsére ilyen téren, nekem csak szexre kell a nő és a külsője miatt, így nem kell szerelmesdit játszani.
"Túl izmos"
A frászt. Azokról meg mit mondasz akik bronzszínben feszítenek az olimpiákon? Azokra ráfogjátok, hogy túl szíjasok, azért nem kell. Mindig van valami amivel bele lehet kötni a férfiba. Túl sovány, túl alacsony, túl magas, túl izmos, túl kövér. De jobb is ha nem kell ilyen faszi nektek, mint mondtam, biztos ti sem a plöttyedt testetekkel neki. Meg nem tudom mit védem itt a gyereket, amikor mindig van fullos nőjük a kondipatkányoknak.
Akkor meg keressetek incelt, aki minden szerencsétlen idejét veletek töltené.
Nem értem miért nem lehet elhinni, hogy ez a test a legtöbbeknek már nem vonzó.
Nekem tök mindegy ez a csávó rám nézne-e, férjnél vagyok, nem érint már a "ki milyen szinten van a társkeresésben" probléma. Teljesen őszintén mondom, hogy nekem ez a test nem adja. Legyen szálkásabb, vagy macisabb, de ez a kokszosboxos alkat max a telepen meg a Csillagban hódít (meg persze hasonló testépítő nőknél).
És nem kell végletekben gondolkodni, azért a kóros elhízás meg Johnny Bravo között bőven van átmenet, mint azt az ideálként linkelt férfiak is mutatják.
Az életed nem érdekel, hogy van-e vagy nincs párod, arra írtam. Rohadtul nem érdekel a kis életed, hadd ne fogalmazzak csúnyábban.
Férfi heteró szem is látja, hogy a gyerek jól néz ki, ezen nincs mit tárgyalni.
Nem tudom ki frusztráltabb, te-ti vagy én, aki csak simán leírta a véleményét, erre három b/szatlan humán szuka támadta le.
Meg ne hogy azt hidd, hogy azért, mert az itteni feminácik agyontolnak zölddel, attól még igazatok van. A kondipatkány vonzó, objektíven, és egymillió nőből tuti kilencszáznak bejön.
Attól függ mi alapján választod ki az egymillió nőt. Ha sikerül kellően alacsony szocioökonómiai státuszú nőket összeválogatni, akkor igen, lehet hogy nagy arányban bejönnek nekik.
A gyk azért valamennyire már egy szűrt terep. Aki itt van, annak valószínűleg nem okoz nehézséget az írás-olvasás, ezzel ebben a funkcionális analfabétákkal teli országban már az alacsonyabb státuszú emberek jó részét ki is szűrtük. Nem reprezentatív a mai magyar társadalomra ez az oldal.
Aki itt válaszol, annak az ízlése nagyobb valószínűséggel konvergál a középosztálybeli értékek felé. Ami nem ez a lufitestű kissrác.
Igen, tinderen lehet sokaknak bejön, de a gyk meg a Tinder közössége bár metszi egymást, de azért bőven más összetételű. Hogy a másik nemre is megnézzük, tinderen pl ez a csaj sikeres lenne: [link]
Itt meg a legtöbb pasi azt írná, hogy mű, nem szimpatikus, nem kéne.
#56 Mennyi eszed van. Mondjuk már rég eljátszottad a hitelességedet és ez az emoji hányadék csak téged minősít, "férjes asszony", nevetek.
Ja, mert a nők elmondhatják másik celeb nőről, hogy "kvín", meg, hogy de szép, de én férfiként, egy jól kinéző férfira nem mondhatom elismerően, hogy nem egy ogré. Kettős mérce, nincs több kérdésem, ilyen agyalágyultakra nincs értelme szót pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!