Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok hányas nálatok ez a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok hányas nálatok ez a pasi?

2021. dec. 15. 17:58
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem jön be sem testre, sem arcra (nagyon fiatal lehet, a saját korosztályom jobban érdekel).

Ezzel együtt elismerem, hogy rengeteg munka lehet ebben a testben. Ugyanígy a női testépítőket is elismerem, de ettől még az ő testüket sem tartom szépnek.

2021. dec. 16. 11:03
 42/60 anonim ***** válasza:
32%
41: Jó, mondjuk a női testépítés alatt is attól függ, mit értünk. Nekem férfi szemmel azért egy Kiss Virág elég szép :) Nyilván nem a MS Olympia döntőseire értem, mert azok az emberek már sokkal inkább férfiak, mint nők.
2021. dec. 16. 11:58
 43/60 Clay Morrow ***** válasza:
6%

Amúgy vágod ugye, hogy nézhet ki a sok nő, aki ezt lehurrogja?

A csóró rá se nézne az itteni válaszolók 99%-ára.

2021. dec. 16. 22:52
 44/60 anonim ***** válasza:
89%

Miért nem lehet megérteni, hogy a nők nagyobbik részének nem jönnek be az ilyen konidterem szökevények?

Ja, van egy tippem. Mert akkor nem tudnátok a külsőtökre fogni a sikertelenséget.

2021. dec. 16. 23:35
 45/60 anonim ***** válasza:
85%
#43 Mi sem néznénk rá🤷🏻‍♀️ Ez win-win, ugye megvan? Ne legyél már értelmifogyatékos.
2021. dec. 17. 08:19
 46/60 anonim ***** válasza:
87%

"Amúgy vágod ugye, hogy nézhet ki a sok nő, aki ezt lehurrogja?

A csóró rá se nézne az itteni válaszolók 99%-ára."

Húha, nagy érvágás, hogy nem jönnék be egy olyan csávónak, aki nekem sem jön be... :))

2021. dec. 17. 08:39
 47/60 Clay Morrow ***** válasza:
10%

Nagy érvágás hmmm... Csak az a baj hogy az általatok linkelt szuperpasiknak se jönnétek be. Na erre mit varrsz?

Megértem, hogy nem nézel rá, legalább annyi ész szorult beléd, hogy felmérd, hogy nem egy szint vagytok, így védelmi mechanizmusként beindul tudat alatt, hogy á nem is tetszik.

Te még mindig elfelejted, hogy gyk-ről nem lehet valós statisztikát venni. Csak azért, mert itt pár nő lehurrogja, akkor már a világ összes nőjének NAGY részének nem jön be? Szerintem többnek tetszik, mint akinek nem. Pont olyannyira vagytok többségben, mint itt a hangos szájú incelek.

2021. dec. 17. 11:04
 48/60 A kérdező kommentje:

47, Teljesen igazad van. A legtöbb nő itt rinyál, hogy milyen igénytelenek a magyar férfiak és el vannak hízva... ennek ellenére a valóságban a legtöbbjük ilyen férfival van.

Utána belinkelsz nekik egy ilyen pasit és erre azt mondják kokszos majom. Mikor tinderen felregisztráltam egy ilyen pasival egy óra alatt 500 matchem lett és a nők írtak rám, hogy dugnának velem.

Na ennyit erről az álszenteskedésről amit itt toltok.

2021. dec. 17. 11:18
 49/60 anonim ***** válasza:
83%

#47-es, köszönöm az aggódást. 5 éve van párom, akinek valószínűleg bejövök, ahogy ő is nekem, és a külsőségeken túl más téren is passzolunk, különben elég nehezen lennénk együtt ennyi ideje.

Én neked is hasonló szerencsét kívánok a párod megtalálásában. :))

2021. dec. 17. 11:27
 50/60 anonim ***** válasza:
74%

" a világ összes nőjének NAGY részének nem jön be?"

A nagy részének nem jön be. Hidd el. Az egy dolog, hogy elismerjük, hogy sok munka meg ki tudja még mi van a testében, de ez egyszerűen túl sok. Túl izmos. Arról nem is beszélve, hogy kevés nőnek kéne olyna pasi, aki minden idejét a konditeremben tölti.

Más valamit megnézni és más hazavinni.

2021. dec. 17. 11:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!