Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hányas nálatok ez a pasi?
2021. dec. 15. 17:58
33/60 anonim válasza:
#29: ja, hogy még ráadásul török is??? Fúj. Bottal se.
34/60 anonim válasza:
Tudjuk, a nőknek az átlagos, sörhasú, hájas fickó kell, akin markolni lehet a felesleget. Véletlenül sem az izmos... Ez a természetes kár tagadni, bár az oldalon 99%-ban megy a képmutatás szóval felesleges innen véleményt kérni.
35/60 anonim válasza:
Ó, igen, mert csak az általad leírt típus és a kérdező által küldött srác létezik. Még véletlenül sincs több tucat a kettő között... Istenem, ehhez is mennyire kell ostobának lenni?
36/60 anonim válasza:
#34 Igen, a beküldött linkeken is ilyen férfiak voltak!
Vékony fiúk már nem is léteznek? Jó tudni.
37/60 anonim válasza:
Nekem az arca tetszik, bár nagyon fiatalnak tűnik. Én 25 vagyok, magamnál fiatalabbnak tippelem, ami nálam kizáró ok. De helyes. Viszont a teste nem annyira tetszik, para, ahogy behorpad a hasa. Egyáltalán nem tűnik természetesnek. Összességében nálam egy 7/10. Viszont inkább az arca tetszik, mint a furi teste.
A tízes nálam ez: [link]
38/60 anonim válasza:
#37: Hát igen, én ugyan a szakállat nem szeretem, de a teste pont az ideális az én ízlésemnek, nem úgy, mint a kérdésben szereplő kokszos gyerek.
39/60 anonim válasza:
Arcra nem rossz, nekem a teste nem tetszik. Túl izmos. Nekem jobban tetszik a vékony testalkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!