Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hányas nálatok ez a pasi?
2021. dec. 15. 17:58
1/60 anonim válasza:
Nekem nem az esetem fejre, de a teste szépen kidolgozott, az tény.
2/60 anonim válasza:
Uuu nagyon nem tetszik. Az arca unalmas, szerintem nem túl férfias, ez a test meg nagyon túlzás
3/60 anonim válasza:
Teljesen téves szempontok alapján próbálod belőni, hogy mi tetszhet a nőknek, kérdező. Tudsz angolul?
4/60 A kérdező kommentje:
Jó most attól, hogy gyakorin vagyunk nem kell letagadni, hogy 10/9 nő élőben elélvezne tőle.
2021. dec. 15. 18:06
5/60 anonim válasza:
#4: magyarul, te ezt már előre eldöntötted magadban. Akkor viszont minek kérdezel meg minket?
6/60 anonim válasza:
Minek teszel fel akkor kérdést, hogyha úgyis eldöntötted már, hogy szerinted mi van? Képzeld el, sokmindenkinek nem jönnek be a túlgyúrt izomagyak. Miért olyan nehéz elhinni, hogy egy nornálos enyén sportos testalkat, férfias arcal, szexibb mint egy két ajtós szekrény babaarcal?
7/60 A kérdező kommentje:
Ez a csávó nincs túlgyúrva, izomagy meg főleg nem ... 177 cm, tökéletes arányokkal kb. Így szeretnék kinézni
2021. dec. 15. 18:13
8/60 anonim válasza:
#7: Még mindig nem tisztáztuk, hogy ehhez minek kellünk mi, válaszolók.
9/60 anonim válasza:
Nekem sem jön be. Sehogyan sem.
10/60 anonim válasza:
Nekem nem jön be ez az izomtömeg egy férfin.
De te úgy is jobban tudod nálam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!